Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Pengedar Shaklee. Show all posts
Showing posts with label Pengedar Shaklee. Show all posts

Tuesday, 17 October 2017

Pengedar Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2

16:11 0 Comments


Pengedar Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2



Pengedar Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2



Pengedar Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2


HP: 019-2064714


IG: @wiah_beautysupplement




Hubungi Wiah untuk dapatkan ready stock Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2, dapatkan konsultasi cara pengambilan vivix shaklee yang betul serta berkesan dari beliau


Sertai Team Wiah untuk bimbingan perniagaan secara eksklusif dan membina pendapatan sampingan 3-4-5 angka sebulan , hanya dari rumah atau secara part time tanpa menggangu kerjaya hakiki. 


Kami bernaung di bawah Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi , mentor yang sangat berpengalaman dan akan membantu anda kaya berjaya bahagia dunia akhirat dengan izin AllaH.


Jom sertai kumpulan sokongan bisnes shaklee yang superb best di Malaysia dan terdiri daripada mereka yang sangat hebat berpendapatan 4-5-6 angka hanya dari bisnes shaklee.


Hanya kita sahaja yang mampu UBAH diri sendiri ke arah lebih baik .


Jumpa anda dalam team kami yang hebat ye!


love.


Monday, 9 October 2017

Selamat Hari Pos Sedunia

16:14 0 Comments

Selamat Hari Pos Sedunia





Selamat Hari Pos Sedunia


Selamat Hari Pos Sedunia | Poslaju merupakan currier yang kekna gunakan dari awal penglibatan dalam online bisnes sampai lah sekarang untuk customer dalam Malaysia. Untuk custoomer luar negara pula kekna pilih Pos Malaysia kerana rate yang lebih murah dan cepat juga lah .



Salah satu entry yang popular di blog aeinnamusa.com juga berkaitan dengan currier poslaju. Baca di SINI.



Alhamdulillah kebanyakkan customer kekna sangat berpuas hati dengan servis dorang terutama dari sabah dan sarawak juga.


Dah la nak cek tracking poslaju pon senang ya amat, masuk je web ni klik SINI


Pos Malayia pon bagus servis nya, kekna selalu pergi di branch Pos Malaysia Bandar Baru Bangi. Selalu ramai orang tapi ruang menunggu ber air cond dan selesa dah macam bank ;)


Sempena harini Hari Pos Sedunia kekna nk juga dedikasikan satu entry khas buat syarikat2 curier pos di Malaysia . Dato Seri Najib pon ada buat ucapan khas tau untuk posmen harini;)



Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengucapkan Selamat Hari Pos Sedunia kepada seluruh warga pos di Malaysia.

"Dalam hujan dalam panas, mereka tetap bekerja agar segala kiriman sampai kepada penerima,” katanya dalam catatan di laman Twitternya.


Hari Pos Sedunia disambut pada setiap 9 Oktober oleh pentadbiran pos di seluruh dunia termasuk di Malaysia sebagai ulang tahun penubuhan Kesatuan Pos Sedunia pada 1874 di Bern, Switzerland.

Sambutan itu bertujuan memberi kesedaran kepada umum mengenai peranan pos dalam pembangunan sosial dan ekonomi global.

-Bernama








Aeinna Musa
0177172868
Direct Wassap : http://Kekna.wasap.my/ atau http://KedaivitaminBKP.wasap.my/
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia







Wednesday, 4 October 2017

Senarai Pengedar Shaklee 2017

12:45 0 Comments



Hubungi Pengedar Shaklee di kawasan anda untuk mendapatkan produk secara pantas - Cash on delivery (COD) atau Pickup.


PUTRAJAYA



Pengedar Shaklee Putrajaya

FB: Norhidayah My
HP: 013-3507996

FB Page: Kedai Nutrisi Putrajaya
Website: dayahmy.blogspot.my



SELANGOR



Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi / Kajang / Putrajaya

FB: Aeinna Musa

HP: www.wasap.my/60177172868

FB Page: Kedai Vitamin Bangi Kajang Putrajaya

IG: @sihatcantik_byena / @sirap_ajaib

Website: www.aeinnamusa.com






Pengedar Shaklee Puchong

FB: Nurul Syahida

HP: 013-9212767

FB Page: Kedai Vitamin Puchong

IG : @vitaminsihat_bysyida / @vitaminsihat.bysyida

Website: nurulsyahidaali.blogspot.my





Pengedar Shaklee Batang Berjuntai / Bukit Tagar / UNISEL / FRIM Kepong

FB: Yuyue Hanis

HP: 017-4694112
FB Page: Kedai vitamin UNISEL, Bestari Jaya
IG:@vitamingojes_yuyu



KUALA LUMPUR


Pengedar Shaklee Ampang

FB: Faliekalyana MH

HP: 018-2449656

FB Page : Kedai Vitamin Ampang

IG : @naturalbeauty_byfelly



JOHOR



Pengedar Shaklee Bandar Penawar

FB: Puan Wawa

HP: www.wasap.my/60199966576
FB Page: Kedai Vitamin Pengerang

IG : @beauty.bywawa

Website: vitaminwawa.blogspot.my




Pengedar Shaklee Johor Jaya / Johor Bahru

FB: Yaniez Zainol

HP: 019-4553616

FB Page: Kedai Vitamin Johor Jaya Johor Bahru

IG: @yaniez_ zainol



TERENGGANU




Pengedar Shaklee Bandar Kuala Terengganu / Mydin Gong Badak / Manir / Seberang Takir

FB: Nur Basyirah

HP: 011-2548 3589 (Whatsapp) / 013 9657885 (Call)

FB Page: Kedai Nutrisi Kuala Terengganu

IG : @ibuvitasouq



Pengedar Shaklee Paka / Kerteh / Dungun

FB: Norhafizah Mohamad

HP: www.wasap.my/60147937312

FB Page: Kedai Vitamin Paka Kerteh

IG : @vitamincantik_byfififizah




NEGERI SEMBILAN




Pengedar Shaklee Seremban & Seremban 2

FB: Wiah Ismail

HP: 019-2064714

FB Page: Kedai Nutrisi Seremban

IG: @wiah_beautysupplement




Pengedar Shaklee Nilai / Pajam / Kajang / Bangi / Putrajaya
FB:

FB: Fatin Syaza

HP: 018-7684817

FB Page: Vitamin Syaza

IG: @vitaminsyaza

Blog: http://syazadz.blogspot.my/




SABAH



Pengedar Shaklee Kota Kinabalu / Putatan / Inanam

FB: Nurhuda Abu

HP: 016-9044470

FB Page:

IG: @kedai_vitamin_kotakinabalu

Website: nurhudavitamin.blogspot.my






Friday, 22 September 2017

Salam Maal Hijrah 2017/ 1438 H

09:58 2 Comments

Salam Maal Hijrah 2017/ 1438 H

BULAN MUHARRAM




MUHARAM adalah bulan pertama dalam Sistem Kalendar Islam (Hijriah). Pada asasnya, Muharam membawa maksud 'diharamkan' atau 'dipantang', iaitu Allah SWT melarang melakukan peperangan atau pertumpahan darah.

Namun demikian larangan ini ditamatkan setelah pembukaan Makkah (Al Baqarah: 91).

Sejak pemansuhan itu, umat Islam boleh melaksanakan tugas dan ibadat harian tanpa terikat lagi dengan larangan berkenaan. Rasulullah s.a.w telah menamakan bulan Muharam sebagai bulan Allah (shahrullahi).

Sandaran yang dilakukan oleh Baginda s.a.w kepada Allah s.w.t lantaran kemuliaan dan kelebihan bulan ini kerana sesungguhnya Allah s.w.t tidak merujukkan kepadaNya melainkan oleh golongan khowas (terkhas) di kalangan makhluk - makhlukNya.

Daripada Al-Hassan Al-Basri rahimahumullah sesungguhnya Allah s.w.t telah membuka lembaran tahun baru di dalam takwim Islam dengan bulan Muharram. Tidaklah kedapatan bulan yang lebih mulia dalam takwim Islam di sisi Allah s.w.t itu selepas bulan Ramadhan melainkan bulan Muharam. Ianya dinamakan bulan Allah yang khas disebabkan besarnya kehormatannya.

Selamat menyambut Tahun Baru Islam. Salam Maal Hijrah 2017 / 1438H


Salam Sayang,


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia





Wednesday, 20 September 2017

Testimoni Vivix oleh Pesakit Kanser Payudara Stage 2

10:24 0 Comments

Testimoni Vivix oleh Pesakit Kanser Payudara Stage 2

Testimoni fresh dari oven ni dikongsikan oleh Doctor Ain ,

'Pesakit kanser payudara stage 2, buat chemo 1st cycle, lepas chemo muntah setiap  hari (chemo buat 13/9). start vivix 18/9. semalam 19/9, anak dia mesej ni'



Testimoni Vivix dan Kanser Payudara




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia

Bahagia sang anak dapat beri yang terbaik dalam ikhtiar untuk ibu nya kembali sembuh


Jangan putus harap

Jangan givup dengan rahmat & kurniaah Allah

Vivix tu ASBAB sahaja

Bukan vivix yg menyembuh

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit kanser untuk lebih bertenaga especially those yang dah menjalani kimoterapi


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang2

😉
=========
PROMOSI TWINPACK VIVIX ,

👍FREE membership
👍FREE postage
👍CASH rebate rm36
👍JIMAT RM200

=========


Jemput baca Testimoni Vivix Menjadi Pilihan Pesakit Kanser di SINI



KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:



Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia



Tuesday, 19 September 2017

Penghantaran VIVIX

10:02 0 Comments



Terharuuuuuuu sampai cemburu sangat tadi jumpa my regular customer😝

Kak R dah 2 tahun ambil vivix


Serius kalau uol jumpa Kak R ni mesti ingat umur 30 . Mudah lebih 10 tahun tau umur dia
Kekna sendiri terkejut sikit lagi nak fengsannn (hehe) bila tahu anak sulong dia dah lepas SPM & anak bongsu umur 12 tahun

Kekna duk ingat la sebaya kekna or muda lagi. Rupanye sangkaan ku MELECETTTT☺️☺️

'Ena vivix akak dah 2 hari tau abes. Akak goncang2 dengan air kosong pastu tuang dalam gelas. Gelas tu pon lepas minum akak goncang lagi skali dengan air . Sayang titisan vivix tu'


Waahh gittewww skali syg kat titisan emas sirap ajaib ni kan

Sama kekna pon sama 2X5 spuluh😄


Mesti 3 kali rinse -macam basuh alat radas kat makmal waktu Uni dlu. Tapi takde lah guna distilled water hihi😆


Punye lah gigih nak pastikan betul betul betul kosong botol vivix tu
Kata Kak R lagi,


' akak tak boleh tinggal vivix ni .kalau dulu memang letih sokmo kat ofis .balik rumah nak urus rumah & anak2 lagi, so sangat2 penting wanita bekerjaya macam akak amek vivix & shaklee suplimen . Kalau tak memang melepek je lepas waktu kerja '

Selain Vivix Kak R sangat3 konsisten ESP, lecithin , ostematrix dan omega guard


Kekna,
Bukan Jual Roti😝 hehe




KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:



Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Thursday, 14 September 2017

2 Hari lagi Promosi Hari Malaysia 2017!

14:40 2 Comments
2 Hari lagi Promosi Hari Malaysia 2017! | VIVIX ON SALE



Twinpack Vivix Shaklee, diskaun 5% hanya pada 16 September 2017 sahaja


(16 Sept 2017!)

Jangan lepas kan peluang ni ye

Peluang keemasan untuk anda RESTOCK vivix untuk bekalan keluarga atau mak ayah

Peluang keemasan juga buat mereka BARU nak cuba dan rasai kehebatan produk kami yg premium lagi exclusive ni


************
INFO PRODUK:

Apa itu vivix?


Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain. rujuk link ini bahan2 dlm Vivix


Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat bestt.?


Vivix ia mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.


>>Saintis mendapati Orang Perancis makan makanan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui: Rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terdapat dalam wain merah...


Apakah itu Resveratrol?
• Antioksidan yang kuat,
• Anti-inflamasi
• Anti-kanser


.Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah..Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim),
___________________________________________

Tahukah anda... jika nak dibandingkan dgn minuman jus lain seperti M****, Ta*** dan X***..hanya dengan 1 sudu teh(1 serving/day) Vivix mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh (3000-5000 ORAC). Ini baru dinamakan kualiti setanding dgn duit yg dispend
*Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods
__________________________
*Tidak sesuai utk yg mengandung atau ibu menyusu
No automatic alt text available.


Hadiah2 cabutan bertuah sempena hari malaysia 2017



Satu lagi yang superb best nye Promosi Hari Malaysia 2017 ni, adalah lucky dip atau cabutan bertuah.


Fuhhh, dapat peluang menangi hadiah bernilai RM250 tau! memang merecikkk hehe





KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia






Wednesday, 9 September 2015

Senarai Pengedar Shaklee Berdekatan Anda

16:44 0 Comments
SENARAI AGEN (PENGEDAR) SHAKLEE SELURUH MALAYSIA MENGIKUT NEGERI




Berminat menjadi agen? Hubungi Ena di 013 357 3153 (Whatsapp/SMS)





JOHOR


COD: Muar

CONTACT NO: 019 656 4521







SARAWAK



COD: Bintulu & sekitar

CONTACT NO : 012 804 1852













SELANGOR


COD: UPM Serdang / MARDI Serdang / Bangi & sekitar

CONTACT NO: 019 338 5770










COD: Puchong, petaling jaya & kawasan sekitar

CONTACT NO: 013-9212767








COD: Serdang, Seri Kembangan, Balakong, Kajang, Bandar Baru Bangi

FB: Nor Adlina
Blog :
Contact No.: 012 374 2119











COD: Segamat & sekitar

FB: Wanie Segamat
FB PAGE:
CONTACT NO: 017 720 7547













COD: Shah Alam, Machang (Kelantan) & kawasan sekitar

BLOG:
CONTACT NO: 016 206 7484











COD: Bandar Tasik Selatan , Amcorp Mall & kawasan sekitar

FB PAGE:
BLOG:
CONTACT NO: 019 664 6693








COD: Shah Alam & kawasan sekitar

FB PAGE:
BLOG: 
CONTACT NO:014 929 4479











TERENGGANU



COD: Kuala Terengganu, Setiu

FB PAGE:
BLOG:
CONTACT NO:013 290 7571









COD: Paka & sekitar

FB : Puan Wawa
FB PAGE : Kedai Vitamin Wawa Paka
BLOG : http://vitaminwawa.blogspot.com/
CONTACT NO: 019 996 6576






COD: Gong Badak, Manir, Bandar Kuala Terengganu & sekitar

FB : Nur Basyirah
FB PAGE :
BLOG : http://ibu2svitashop.blogspot.com/
CONTACT NO:  011 2548 3589




KUALA LUMPUR




Cheras, Bukit Bintang Kuala Lumpur & sekitar

FB: Nurulhuda Abu
FB PAGE : Vitamin  Cheras
CONTACT NO: 016 904 4470









COD: Pandan Indah, Wangsa Maju & kawasan sekitar

FB PAGE:
BLOG: Rumah Suppliment
CONTACT NO: 01202790436




PENANG



COD: Sg Petani, Kepala Batas , Bukit Mertajam & sekitar

FB: Nurul Afiqah
FB PAGE : 
BLOG:
CONTACT NO: 014 241 0755

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.