Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Menang Giveaway. Show all posts
Showing posts with label Menang Giveaway. Show all posts

Tuesday, 10 May 2016

Saturday, 23 January 2016

Terpilih Top 3 Pemenang Free Buku Bestnya Belajar Bahasa Inggeris

15:44 1 Comments
Mesej dari team fb page Bestnya Belajar Bahasa Inggeris kepada ena.

Assalamualaikum semua sahabat blogger ena yang dirahmati Allah.


Alhamdulillah..ni cerita semalam ni. Rezeki Jumaat..tetiba dapat  pm dari fb page Bestnya Belajar Bahasa Inggeris

Pengumuman 3 nama pemenang di wall fb page penganjur ;).

Nampk tak nama iols kt situ.

Ekeke.




Hampur 100 penyertaan..alhmdulillah terpilih top 3.


Alhamdulillah ini kali kedua ena menang give away dari facebook..dari blog dah banyak kali.menang juga..alhmdulillah..



InsyaAllah nanti buku dah sampai ena buat review n letak di blog ena ni ye.



Terima Kasih Fb Page Bestnya Belajar Bahasa Inggeris!


-ENA-



Wednesday, 4 November 2015

Menang Tempat Pertama Give away Nurfuzie Dot Com

11:34 1 Comments

Assalamualaikum


Alhamdulillah, walaupun ena join Give away Nurfuzie ni pada hari terakhir give away ini berlangsung, rezeki berpihak pada ena, alhmdulillah


give away ni berlangsung selama sebulan tau dan ena menang KATEGORI SEO.



pemenang 1-6 adalah berdasarkan SEO




ok jom lihat apa yang ena dapat sebagai pemenang dalam give away ni.





Alhamdulillah, ena dapat CASH RM50;) di sponsoar sendiri oleh tuan tanah iaitu Cik En


THANK YOU SOOOO MUCH CIK EN !!!



Sunday, 6 September 2015

Menang Giveaway Merdeka by Maria Firdz

22:19 2 Comments




 Assalamualaikum


Alhamdulillah..Ni kali ke 4 menang give away , iaitu Giveaway Anak Merdeka yang dianjurkan blogger femes Maria Firdz yang sangat 'friendly'.



 Niat ena join GA bukanlah nak menang semata tapi yang lebih penting nak tambah kenalan alam maya (blogger)




Kali ni ena menang:
1 button badge + 1 magnet fridge x 3 pemenang:







 



 TERIMA KASIH MARIA!


Ena nak ucapkan jutaan terima kasih kepada penganjur Giveaway ni, Sis Maria Firdz kerana menganjurkan GA ni seterusnya memebri peluang pada ena untuk memenangi hadiah ini;)


maria, ena dah lapor diri ke email maria tau;)
kalau tak ada dapat, inform ena ye;)


akhir kata semoga ukhuwah kita berpanjangan walaupun hanya di alam maya;)


till then

ena musa.

Friday, 4 September 2015

Yeayy, Ena Menang Giveaway Merdeka!

13:06 6 Comments

Assalamualaikum


Alhamdulillah, rezeki jumaat, ena menang give away lagi...


sebelum ni pernah menang 2 kali, boleh tengok SINI dan SINI



Lebih manis, give away ni dianjurkan oleh Blogger Femes , Mialiana.com yang mempunyai lebih 11 ribu follower!






Ena peserta ke 4 dari 104 blogger yang aktif

Ramai kan follower blogger mialiana ni...bestnye, mari berangan blog aeinnamusa.com mempunyai follower 100 000!..hee


sebenarnya tak kisah sangat hadiah, yang penting bagi ena, untuk tambah kenalan sesama blogger


Jom blogwalking ke blog2 yang join giveaway ni..ada 104 blogger semuanya!



Akhir kata,

TERIMA KASIH ALLAH

dan

TERIMA KASIH PENGANJUR GIVE AWAY, Mialiana.com


salam jumaat semua.



jom selawat banyak2 harini!



till then,


Friday, 24 July 2015

Menang Giveaway lagi! Alhamdulillah;) Terima Kasih Blogger Iola

11:04 0 Comments
Assalamualaikum


alhmdulillah ena menang give away lagi.. mujur cepat perasan sebab tarikh akhir untuk hantar details pemenang adalah 30 Julai 2015.. maklum raya ni kan..


Kredit to blogger Ain yang ingat kan ena pasal ni;)


mungkin ada pemenang yang tak perasan macam ena juga kan..so ena sertakan link SENARAI PESERTA dan SENARAI PEMENANG



Ena Pemenang Kedua!


Alhamdulillah..ena terpilih ebaga pemenang kedua give away anjuran Blogger Iola.


url ena yang ke 45 dalam senarai peserta




url blog ena terpilih sebagai pemenang kedua..alhmdulillah


Pemenang Lain


Sini ena senaraikan pemenang2 yang lain:


48- http://nims007.blogspot.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html
45- ENA
36- http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html
35-http://kumahuitu.blogspot.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html
58-http://anisyamir7lee.blogspot.com/2015/07/klik-banner-di-atas-untuk-join-due-date.html
7-http://umikasum.blogspot.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html
15-http://ohmysecondblog.blogspot.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html
4-http://ahlammiera.blogspot.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html
17-http://www.mamaniza.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html
11-http://yuhaadie.blogspot.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html


JOM BLOGWALKING KE BLOG2 PEMENANG;)



Terima Kasih Iola



Di kesempatan ini ena nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kepada blogger Iola kerana menganjurkan give away ni. 


Seronok join give away ni sambil tambah kenalan blogger, Tak sangka boleh dapat hadiah..dan tersenarai dalam bloglist blogger yang dah femes juga. boleh la tumpang glemer..ekeke.


Semoga murah rezeki Iola dan buat la give away lagi. insyaALLAH ena akan join lagi;)

Tuesday, 21 July 2015

Menang Segmen Di Blog Femes! Terima Kasih Mia Liana.

17:39 6 Comments
Assalamualaikum



Alhamdulillah...baru berkesempatan bukak blog ni.maklumlah raya sakan katanya..hihi


Terkejut tengok Shout Out Box di blog ena ada ucapan tahniah dari Mia Liana.



Ucapan Tahniah dari Mia Liana di Shout Out Box- Klik untuk paparan lebih jelas.


Ena apa lagi , terus la klik link yg disertakan tu.


Rupanya ena menang salah satu segmen yang Mia selalu anjurkan..bersiri lagi segmen ni iaitu Nak Segmen Blog #16. Patotla viewer dan follower meningkat mendadak;)alhmdulillah


Apa yang buat ena terharu, ni adalah KALI PERTAMA ena menang segmen / give away. dan yang lagiii super terharu, menang lak segmen di blog femes yang mempunyai lebih 11k follower...best!

Terima Kasih Mia Liana

Di kesempatan ini, ena nk ucapkan ribuan terima kasih pada MiaLiana.com kerana menganjurkan segmen ini... ena adalah peserta ke 47..jumlah peserta semua 49 blog sahaja. Semak senarai peserta di SINI



www.aeinnamusa.com Pemenang pertama dari 49 peserta



 Alhamdulillah..seronok rasanya menang segmen ni..sebab ena tersenarai dalam BLOGLIST Mia Liana ni dan dapat berkenalan dengan lebih banyak blogger2 aktif yang lain.


tak sabar nak tunggu segmen ni yang seterusnya!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.