Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Kolesterol. Show all posts
Showing posts with label Kolesterol. Show all posts

Wednesday, 9 September 2015

Korang Tahu Tak #3 : Apa Kaitan Protin Soya Dan Kolesterol?

17:04 0 Comments


Assalamualaikum


Korang tahu tak?


Sebanyak 28 gram protin soya yang di ambil dalam sehari mampu merendahkan paras kolesterol sehingga 3%!!!



Banyak  kannn? 3% kolesterol HILANG tu baru sehari, kalau hari2 ambil makanan tinggi protein? haa, kira lah sendiri berapa banyak kolesterol dah hilang.



Energizing Soy Protein (ESP) mengandungi 14gram protin dalam setiap hidangan dan cadangan pengambilan ESP ialah 3 hidangan sehari..so bagi mereka yang KONSISTEN mengamalkan ESP dengan cara yang betul, badan mereka dah dapat 42gram protein berkualiti tinggi, bermakna sebanyak 4.5% paras koleterol mereka TURUNNNN!!!




wah wah wah..no wonder la Energizing Soy Protein memberi kesan KURUS!






013 357 3153

Monday, 31 August 2015

Ramai nya Peminat Dia Ni

13:57 0 Comments

Assalamualaikum



RUPANYA RAMAIII PEMINATNYA YE;
=================

pagi ni je beberapa customer bertanya vitamin yang boleh turunkan paras KORLESTEROL JAHAT..

.

ena sugget omega guard untuk turunkan koleterol yang DAH LAMA 'diternak secara jayanya' dalam badan kita.

.

untuk lelemak baru di makan pula, ena suggest PHYTOCOL....haaa..yg ni lagi BISA ni...langsung TAK BENARKAN kolesterol jahat 'melepasi sempadan' dari usu kecil kita, masuk ke dlm salur darah kita.

.

Banyak lagi khasiat lain tau omega ni...ena sendiri ambil sewaktu 3rd trimester kehamilan..untuk baby brain development dan kawal tekanan darah dan juga kawal gula dalam darah (sebab ena makan banyakkkk sgt waktu preggy ni..hihi)

.

berminat nak dapatkan omega guard?


013 357 3153

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.