Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Kesan Detox. Show all posts
Showing posts with label Kesan Detox. Show all posts

Sunday, 24 September 2017

8kg Turun, Tak Sabar Nak Repeat Order

16:36 0 Comments

8kg Turun, Tak Sabar Nak Repeat Order



8kg Turun, Tak Sabar Nak Repeat Order


Request dari regular customer repeat order nak ESP ASAP

Ikhtiar untuk anak yang obes

Selepas ambil ESP ,dah taknak dah NASI GORENG MEE GORENG semua sarapan yg mengundang kolesterol jahat & lemaks tinggi

Ambil ESP petang, malam takyah makan sebab rasa kenyanggg lagi
Best kannnnn,

kekna sendiri ikhtiar MENTEN BMI normal dgn ESP tau 😍

Mudah sangat aihh kurus dengan ESp!

Penangan ESP ni , 8 kilo tau lelemaks anak beliau hilang dari radar

Eh, takpelah hilang terus tak ketemuin sampai bila2 pon takpe😄

Ini lah kehilangan yang menggembirakan hati diri sendiri jiran tetangga termasuk kerengga 😝

Maka atas request ini, mama Ecah pon selamat lah mendeliver kan nya pon adui tengah hari tadi ☺️

ASAP sampai tayar kereta pon berasap ku drift ala2 tokyo Drift 😝ok hat ni tipu sangat, bawak kete 60km/j je tau

Demi customer katenye😅




Lagi info menarik ESP Shaklee di SINI


Testimoni ESP Shaklee di SINI dan SINI


Harga ESP Shaklee di SINI


Beli ESP Shaklee secara online di SINI , lebih mudah cepat dan jimat masa emas anda!



Promosi ESP Shaklee Oktober 2017, BUY 4 DISKAUN 5%. GRAB FAST!


Hubungi kami jika perlukan info/bantuan atau untuk tempahan produk :)




Aeinna Musa
0177172868
Direct Wassap : http://Kekna.wasap.my/ atau http://KedaivitaminBKP.wasap.my/
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Thursday, 26 May 2016

Kesan Detox 9/18 : Ibu Menyusu Detox Cara Sihat

05:10 0 Comments


Kesan Detox- Ibu menyusukan bayi juga detox juga


Kesan Detox 9/18 : Ibu Menyusu Detox Cara Sihat | Assalamualaikum. Ni testimoni dari ena sendiri. ena berkongsi dengan eluruh ahli group rahsia yang sama sama menyahut cabaran detox. Syok tau kalau buat sesuatu sama sama. Ada support group ni tak de la tersasar dari landasan orang kata. Always ada orang yang akan nasihatkan dan keep bagi semangat setiap masa. ahli group pon hampir cecah 500 orang. ramai kan. tu lagi syok tu. 


Sehingga barisan ini ditulis, ena masih menyusukan kedua dua anak solehah ena iaitu Aeisya Humaira 3 tahun 7 bulan dan Aeisya safiyya 7 bulan. Alhamdulillah, sepajang detox, dipermudahkan untuk ena. anak2 ok sangat , lawas skali. which is good sign. sebab sebelum ena join cabaran detox ni, baby hanya poo poo 3-4 hari sekali. Husband ena memang risau kalau kami tak poo poo. katanya nanti toksin dalam badan makin banyak dan banyak sampai sampai kepala dan penyakit penyakit lain pon menyusul. allahu, mintak jauh la kan.


Pasal ruam tu, ena tak risau pon sebab ada Herbal Cream yang magic tu kan. hihi




Alhamdulillah ;)



Cabaran Detox Shaklee sedang berlangsung dari April-Jun 2016. Jom sertai kami. Konsultasi eksklusif sehingga anda capai berat idaman dan unggul serta menawan!


                                                    Baca : 9 Tips Kurus secara Alami


Yang lebih penting, NIAT asal join cabaran detox ni adalah untuk kekal lebih sihat dalam jangka masa yang panjang. bila sihat insyaALLAh cantik dan cergas serta gojes;)


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Kesan Detox 8/18 : Badan Rasa Lebih Sihat dan Kurus !

01:22 0 Comments
Badan Rasa Lebih Sihat dan Kurus!


Kesan Detox 8/18 : Badan Rasa Lebih Sihat dan Kurus ! Assalamualaikum. Kesan dari program detox Shaklee kepada Puan Fiza dan Puan Aini:


  • Badan rasa steady(serasi) dengan meal plan yang disediakan 
  • Badan rasa lebih Sihat
  • Badan dah kurus!




Alhamdulillah



Cabaran Detox Shaklee sedang berlangsung dari April-Jun 2016. Jom sertai kami. Konsultasi eksklusif sehingga anda capai berat idaman dan unggul serta menawan!


Yang lebih penting, NIAT asal join cabaran detox ni adalah untuk kekal lebih sihat dalam jangka masa yang panjang. bila sihat insyaALLAh cantik dan cergas serta gojes;)


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Wednesday, 25 May 2016

Kesan Detox 7/18 : Buang Angin Lawas Tanda Detox

22:22 0 Comments
kesan detox- lawas

Kesan Detox 7/18 : Buang Angin Lawas Tanda Detox | Assalamalaikum. Petanda badan dan sistem dalaman Puan Nurul Huda sudah mengalami proses detox apabila beliau rasa lawas membuang angin dan tiada bau. yala, sayur dan buah je makan, tiada minyak dan sumber karbohidrat yang membuatkan perut tak selesa dan kentut berbau .



Alhamdulillah



Cabaran Detox Shaklee sedang berlangsung dari April-Jun 2016. Jom sertai kami. Konsultasi eksklusif sehingga anda capai berat idaman dan unggul serta menawan!


Yang lebih penting, NIAT asal join cabaran detox ni adalah untuk kekal lebih sihat dalam jangka masa yang panjang. bila sihat insyaALLAh cantik dan cergas serta gojes;)


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Kesan Detox 6/18 : Badan Ringan, Bertenaga dan Makan Terkawal

08:22 0 Comments

Kesan Detox 6/18 : Badan Ringan, Bertenaga dan Makan Terkawal | Assalamualaikum. Bestnya Puan Rohaiza ni. Selepas melepasi cabaran detox 7 hari pertama tu, beliau dapat rasa perbezaan seperti:

  • badan terasan ringan
  • lebih bertenaga
  • dapat kawal makan
  • berat 
  • turun



Seronoknya kan;)

Alhamdulillah



Cabaran Detox Shaklee sedang berlangsung dari April-Jun 2016. Jom sertai kami. Konsultasi eksklusif sehingga anda capai berat idaman dan unggul serta menawan!


Yang lebih penting, NIAT asal join cabaran detox ni adalah untuk kekal lebih sihat dalam jangka masa yang panjang. bila sihat insyaALLAh cantik dan cergas serta gojes;)


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Kesan Detox 5/18 : Follow Program Detox, Gastrik Pon Hilang Sekali !

00:30 0 Comments




Kesan Detox 5/18 : Follow Program Detox, Gastrik Pon Hilang Sekali ! Assalamualaikum. Akui Fiza yang selama ini beliau mengidap gastrik. Walaupun bersahur makan nasi, gastrik tetap menyerang. 


Setelah amalkan Cara Detox  shaklee khusus untuk berpuasa, secara jujur beliau :

  • tak lapar sangat (tidak Gastrik)
  • kurang penat walaupun buat dua kerja (meniaga dan mengajar)
  • terasa perbezaan yang positif



Alhamdulillah



Cabaran Detox Shaklee sedang berlangsung dari April-Jun 2016. Jom sertai kami. Konsultasi eksklusif sehingga anda capai berat idaman dan unggul serta menawan!


Yang lebih penting, NIAT asal join cabaran detox ni adalah untuk kekal lebih sihat dalam jangka masa yang panjang. bila sihat insyaALLAh cantik dan cergas serta gojes;)


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Tuesday, 24 May 2016

Kesan Detox 4/18 : Tiada Lagi Perut Buncit

23:24 0 Comments

Kesan Detox- tiada lagi perut buncit



Kesan Detox 4/18 : Tiada Lagi Perut Buncit | Assalamualaikum. Perkongsian pengalaman detox oleh Puan Noridzilina yang mana jubahnya jatuh meleret akibat dah kurus kesan dari detox. Puan Echa Usman pula mengaku perut dah tak buncit selepas amalkan detox shaklee way.


Alhamdulillah



Cabaran Detox Shaklee sedang berlangsung dari April-Jun 2016. Jom sertai kami. Konsultasi eksklusif sehingga anda capai berat idaman dan unggul serta menawan!


Yang lebih penting, NIAT asal join cabaran detox ni adalah untuk kekal lebih sihat dalam jangka masa yang panjang. bila sihat insyaALLAh cantik dan cergas serta gojes;)


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Kesan Detox 2/18 : Badan terasa Sangat Ringan !

15:25 0 Comments

Badan terasa ringan selepas detox hari ke 4


Kesan Detox 2/18 : Badan terasa Sangat Ringan ! | Assalamualaikum.  Ena kongsikan pengalaman Mamareen yang join cabaran detox hari ke 4 beliau dah mula rasa kelainan hasil dari guideline dan menu detox yang disediakan di grup rahsia kami. Badan jadi ringan dan perut makin kempis!



Alhamdulillah



Cabaran Detox Shaklee sedang berlangsung dari April-Jun 2016. Jom sertai kami. Konsultasi eksklusif sehingga anda capai berat idaman dan unggul serta menawan!


Yang lebih penting, NIAT asal join cabaran detox ni adalah untuk kekal lebih sihat dalam jangka masa yang panjang. bila sihat insyaALLAh cantik dan cergas serta gojes;)


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia



DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.