Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Kanser Payudara. Show all posts
Showing posts with label Kanser Payudara. Show all posts

Wednesday, 20 September 2017

Testimoni Vivix oleh Pesakit Kanser Payudara Stage 2

10:24 0 Comments

Testimoni Vivix oleh Pesakit Kanser Payudara Stage 2

Testimoni fresh dari oven ni dikongsikan oleh Doctor Ain ,

'Pesakit kanser payudara stage 2, buat chemo 1st cycle, lepas chemo muntah setiap  hari (chemo buat 13/9). start vivix 18/9. semalam 19/9, anak dia mesej ni'



Testimoni Vivix dan Kanser Payudara




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia

Bahagia sang anak dapat beri yang terbaik dalam ikhtiar untuk ibu nya kembali sembuh


Jangan putus harap

Jangan givup dengan rahmat & kurniaah Allah

Vivix tu ASBAB sahaja

Bukan vivix yg menyembuh

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit kanser untuk lebih bertenaga especially those yang dah menjalani kimoterapi


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang2

😉
=========
PROMOSI TWINPACK VIVIX ,

👍FREE membership
👍FREE postage
👍CASH rebate rm36
👍JIMAT RM200

=========


Jemput baca Testimoni Vivix Menjadi Pilihan Pesakit Kanser di SINI



KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:



Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia



Monday, 24 August 2015

Harga Emas Dah Naik - Pengorbanan Suami Terhadap Isterinya Pengidap Kanser Stage 4!

19:54 0 Comments
 Assalamualaikum


Pagi2 lagi ena dapat update dari team pengedar emas..terkejut, harga emas dah naik sebanyak rm10/gram berbanding minggu lepas (jumaat). Sabtu dan Ahad tiada update harga;)


Memang terkejut sebab sepanjang ena meniaga emas sebelum ni, ini lah antara kenaikkan paling banyak .


Bertuah lah siapa yang mempunyai simpanan emas yang banyak. Duit dah hampir tiada nilai. tengok la bawah ni, update 24 Ogos 2015:





1 usd = rm4.21


Nilai Ringgit dah  makin turun!

 Mereka yang menyimpan emas dah tentu RASA SAYANG nak jual/tukar kan emas mereka kepada ringgit atau  barang.


TAPI,


Berlainan dengan seorang suami soleh ini, beliau SANGGUP tukar emas dengan suplimen VIVIX demi berikhtiar menyembuhkan isterinya yang mengidap Kanser Payudara stage 4







Ni lah yang di bayar oleh seorang suami untuk belikan vivix untuk isteri nya yg ada kanser payudara stage ke 4....

Sebelum ni terpaksa lap luka dgn tisu sebab berair...atas izin Allah lepas amalkan 3 botol vivix....luka kat payudara tu mengering...

Tak pe lah...emas ni kami simpan dulu...kot ada sentimental value kan...bila2 masa boleh ambil semula...

Ya... duit dan emas dah tak bernilai apabila kita sakit !!!

Kalau kita ada pilihan untuk mencegah kenapa mesti perlu tunggu sakit???

Lupa nak tambah... mengikut teori doktor dia ada peluang 3 bulan je untuk hidup...

Tp dia semangat untuk hidup..dan nyawa kita di tangan Allah... usaha je..

-perkongsian dari Rakan Pengedar Shaklee di FB milik beliau-


*****





206 orang dah share status ni setakat ini... ada juga banyak request friend untuk saya...

Dan ada juga yg berhati mulia nak tolong family ni...

Insya Allah.... sama2 kita doa si isteri ni akan sembuh... dan biarlah teori doktor hanya sekadar teori...

Kesimpulan nya zaman sekarang ni... suppliment bukan lg kehendak tapi dah jd keperluan dah...

Coz pencemaran udara... sayur2 pun banyak yg tercemar...radikal bebas dlm badan kita punca penyakit bahaya... gaya hidup kita...

Ingat... kalau sakit... banyak nikmat lain kita terlepas...



***


emas mahal.

tapi ketahuilah bahawa, KESIHATAN LAGI MAHAL!


jom kita sama2 doakan isteri beliau cepat2 sembuh dari kanser payudara stage 4!


aameen.


nak cuba vivix untuk orang tersayang?

hubungi Ena,

013 357 3153

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.