Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Integrated Marketing. Show all posts
Showing posts with label Integrated Marketing. Show all posts

Thursday, 4 July 2019

Lebih 2000 Pengunjung Melawat Ke Blog aeinnamusa Dalam Sehari !

16:52 14 Comments
 

Lebih 2000 Pengunjung Melawat Ke Blog aeinnamusa Dalam Sehari! | Assalamualaikum. Jadi satu terapi bila hari-hari tengok statistik blog aeinnamusa.com. Purata sehari pageviews di blog Ena sekitar 400-500. 

Semalam mencanak naik sampai 2000 lebih tu. Apa yang berlaku? bila cek semula rupanya ada posting pasal poslaju yang dapat score paling tinggi klik dari carian google. Entry  Cara-cara poslaju barang dan jenis-jenis plastik prabayar poslaju yang Ena tulis tahun 2015 dulu. fuh, lama giler dah tu hehe.

Itulah syoknye ada blog ni, entry dah bertahun pon masih boleh di jumpa lagi sampai laa ni dah tahun 2019 weyy hehe. So korang yang bisnes tak kira lah ada produk atau servis, buat lah pemasaran di blog/website sebab pemasaran sebegini bersifat jangka panjang berbanding pemasaran di media sosial seperti Facebook, Instagram, Twitter dan macam-macam lagi. Bukan la bermakna media sosial tak penting tapi untuk sustainability bisnes jangka panjang, selain media sosial, orang wajib wajib dan wajib buat blog atau website. 


Kalau korang berminat nak iklankan produk atau servis di blog aeinnamusa dot com (total terkini pengunjung blog - lebih 730000 pagenviews), boleh terus hubungi Ena k. Mur mur je caj jangan risau k.







DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.