Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Harga ESP Shaklee. Show all posts
Showing posts with label Harga ESP Shaklee. Show all posts

Tuesday, 10 October 2017

Testimoni ESP Shaklee Untuk Kulit : Cara Hilangkan Jerawat Merah Dalam Seminggu

01:30 0 Comments


Testimoni ESP Shaklee Untuk Kulit : Cara Hilangkan Jerawat Merah




Testimoni ESP Shaklee Untuk Kulit | Cara Hilangkan Jerawat Merah dalam Seminggu |  So far Vitamin tu semua sangat bagus. Jerawat saya sangat berkurang sangat sangat dah. Saya sangat sangat 'fall in love' dengan vitamin tu. 

Sebelum ni kulit saya macam tu seperti dalam gambar. Jerawat merah merah dan susah berhenti. Rasa nak nangis tengok kulit macam ni tapi sekarang perlahan perlahan kulit saya dah hilang merah. Jerawat pon malas dah nak timbul dah


Suka sangat sangat dengan vitamin tu






TERIMA KASIH AWAK SUDI BERKONGSI FEEDBACK;)

Ikhtiar dari customer yang mencuba Vitamin C, Alfalfa Complex dan Energizing Soy Protein (ESP Shaklee)





Lagi info menarik ESP Shaklee di SINI


Testimoni ESP Shaklee di SINI dan SINI


Harga ESP Shaklee di SINI


Beli ESP Shaklee secara online di SINI , lebih mudah cepat dan jimat masa emas anda!



Promosi ESP Shaklee Oktober 2017, BUY 4 DISKAUN 5%. GRAB FAST!


Hubungi kami jika perlukan info/bantuan atau untuk tempahan produk :)




Aeinna Musa
0177172868
Direct Wassap : http://Kekna.wasap.my/ atau http://KedaivitaminBKP.wasap.my/
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia










Saturday, 7 October 2017

Keunikkan ESP Shaklee

12:39 0 Comments
KEUNIKAN ESP SHAKLEE DIHASILKAN PADA TAHUN 1961


ESP Shaklee Sumber Protein Yang Sangat Terbaik

.
.
Shaklee telah menghasilkan minuman yang bersumberkan protin soya sejak 1961 lagi dan yang pertama di dunia. Kajian & penambahbaikan ke atas ESP dibuat dari semasa ke semasa.
.
INFO
.
✔️Diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat meluas & komprehensif.
Merupakan protin berkualiti tinggi yang pernah di hasilkan
.
✔️Diperbuat daripada “non-GMO” – (non-Genetically Modified Organism) yang mana ianya diproses pada kadar suhu yang rendah
.
✔️Setiap 850g (Satu tin ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya
.
✔️Mampu memberi sumber tenaga segera & boleh bertahan lama
.
✔️Menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia
.
✔️Diperkaya dengan 5 sumber VITAMIN & 4 sumber MINERAL
.
✔️Sesuai untuk semua peringkat umur
.
✔️Kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39 menjadikan ianya sangat sesuai kepada penghidap kencing manis
.
✔️Satu hidangan ESP shaklee bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu
.
✔️Rendah lemak, Tiada Kolestrol, Tiada Asid Uric & Sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.
.




Lagi info menarik ESP Shaklee di SINI 

Testimoni ESP Shaklee di SINI dan SINI

Harga ESP Shaklee di SINI

Beli ESP Shaklee secara online di SINI  , lebih mudah cepat dan jimat masa emas anda!








Hubungi kami jika perlukan info/bantuan atau untuk tempahan produk :)




Aeinna Musa
0177172868
Direct Wassap : http://Kekna.wasap.my/ atau http://KedaivitaminBKP.wasap.my/
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia








Tuesday, 19 September 2017

Energizing Soy Protein- ESP Shaklee

22:47 0 Comments

Energizing Soy Protein- ESP Shaklee




Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan



Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.*

Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama


Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama.

Tahukah Anda?

Dr. Forrest C. Shaklee mencipta formula protein soya isolat pertama pada tahun 1961.


KeISTIMEWAAN Shaklee


  • Shaklee menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP).

  • Setiap hidangan membekalkan 14 gram protein berasaskan tumbuhan. Protein soya membantu menurunkan paras kolesterol*.

  • Mempunyai skor PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0 – penarafan yang tertinggi dan bersamaan dengan skor yang diberikan pada protein haiwan.

  • Membekalkan 9 asid amino.

  • Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat.

  • Nota: Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan penurunan terhadap kolesterol darah adalah 25g sehari.



Nutritional Facts


Saiz Hidangan: 28 g (3 sudu besar)

Hidangan Setiap Bekas: 30



Setiap HidanganSetiap 100 g



Tenaga
105 Kcal
369.7 Kcal
Carbohydrate
10 g
35.2 g
Gula
9 g
31.7 g
Protein
14 g
49.3 g
Lemak
1 g
3.5 g
Lemak Tepu
0.2 g
0.7 g
Lemak Trans
0.0 g
0.0 g
Lemak Monotaktepu
0.1 g
0.4 g
Lemak Monotaktepu
0.5 g
1.8 g
Kolesterol
0 mg
0.0 mg
Fosforus
250 mg
880.3 mg
Kalsium
500 mg
1760.6 mg
Sodium
170 mg
598.6 mg
Niasin
10 mg
35.2 mg
Asid Pantotenik
2 mg
7.0 mg
Tiamin
2 mg
7.0 mg
Riboflavin
2 mg
7.0 mg
Zat Besi
3 mg
10.6 mg
Vitamin B6
0.5 mg
1.8 mg






Gambarajah menunjukkan ESP 




Indeks Glisemik (GI) 


Indeks Glisemik (GI) menunjukkan kesan makanan ke atas gula darah. Karbohidrat yang terurai dengan cepat menyebabkan paras gula darah anda naik mendadak dan kemudiannya menurun dengan pantas, menjadikan anda letih, mudah rasa terganggu dan lapar.


Makanan Protein Soya Segera jenama lain  juga mempunyai tindak balas “turun-naik” sebegini

Makanan protein soya segera dengan indeks glisemik rendah seperti ESP Shaklee membantu paras gula darah kekal stabil, membantu mengekalkan tenaga, mengekalkan rasa kenyang yang lebih lama dan bermanfaat untuk mengurangkan berat dan mengekalkan kesihatan jangka panjang.*






Saranan penggunaan:

Campurkan 28g atau 3 sudu besar serbuk ESP dengan segelas susu, jus, air atau minuman kegemaran anda.

Pilihan: Tambahkan buah dan kisar.

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.



ORDER ESP ANDA DI SINI  atau terus hubungi kami untuk info:


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia



DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.