Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Free Vita Lea. Show all posts
Showing posts with label Free Vita Lea. Show all posts

Wednesday, 28 October 2015

Oktober - Bulan Terakhir Promo FREE Multivitamin Vita lea

15:03 0 Comments





Assalamualaikum



Sukacita ena nak maklumkan bahawa promosi untuk mendapatkan FREE VITA LEA, multivitamin pertama di dunia ni akan tinggal 4 hari saja lagi!




27 FUNGSI DAN MANFAAT VITA-LEA® IRON FORMULA SHAKLEE

1. Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik.

2. Membekalkan 19 vitamin dan mineral perlu.

3. Sumber kalsium pembina tulang.

4. Bekalan harian untuk vitamin B.

5. Mengandungi beta karotena yang membantu dalam mengekalkan pertumbuhan,penglihatan dan
pembinaan tisu.

6. Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi.

7. Menyokong jangka hayat hati, usus dan kesihatan mata.

8. Biotin dan asid pantotenik membantu untuk memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh.

9. Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah.

10.Meningkatkan kecerdasan mental dan ketahanan dari jangkitan.

11.Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi badan.

12.Membantu fungsi normal penghadaman dan selera makan.

13.Penting untuk pertumbuhan sel dan pembiakan.

14.Memberikan perlindungan kepada badan bagi menentang kerosakan akibat serangan radikal bebas.

15.Membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian.

16.Meningkatkan kesihatan dan fungsi badan secara
menyeluruh.

17.Melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf.

18.Meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat.

19.Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang.

20.Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga.

21.Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal.

22.Mencegah penyakit beguk (tirod).

23.Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia (amat diperlukan oleh ibu hamil, ibu dalam pantang dan ibu yang menyusukan anak).

24.Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan.

25.Membantu meningkatkan kecerdasan minda.

26.Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan.

27.Membantu penyerapan zat dari makanan.


So, macam mana cara untuk dapatkan FREE vitamin ni?




mudah aje,


Anda hanya perlu beli at least 1 product shaklee (product paling murah hanya rm 20+ sahaja) dan DAFTAR SEBAGAI AHLI SAH, maka anda layak  dapat multivitamin yang berumur 100 tahun di dunia ini. Harga multivitamin ni hampir rm100 tau, pengambilan untuk 4 bulan!


jimat sangat kan. berbaloi2 wang kita!





Nak FREE multivitamin?




Hubungi Ena sekarang, untuk info/order:


013 357 3153
013 357 3153
013 357 3153

Thursday, 10 September 2015

Energy Booster Makyong Dah Habis!!

17:47 4 Comments


Assalamualaikum

jangan pening pula ye, botol multivitamin tu ena sengaja terbalikkan, nak tunjuk isi nya sudah habis ku telan..haha.


dan buku2 kat belakang laptop tu pula ada yang ena susun terbalik..laptop tu je kedudukan yang betul.hihi


ena baru balik dari rutin check up di Klinik Kesihatan Bangi..alhmdulillah...nurse puji lagi HB cantik katanya..alhmdulillah dapat kekalkan Hb 12 ke atas....asbab utamanya, multivitamin ni la..ena memang tak ambil langsung vitamin yang klinik bekalkan.







Vita lea ni DIPERKAYA dengan iron (zat besi) yang berperanan PENTING dalam penghasilan sel darah merah. mereka yang tak cukup zat besi terutama ketika hamil akan mengalami kerap letih, pertumbuhan janin yang kurang baik, bacaan Haemoglobin (HB) yang rendah iaitu bawah 10 dan pening serta kerap rasa nak pitam.






disebabkan Vita lea ena dah habis, dan ena pon dah hampir sangat nk bersalin, so kita GRAB terus set berpantang shaklee yang mana boleh dapat 2 botol vita lea sekaligus..satu memang dalam set tu..dan satu lagi FREEEE.. siapa yang bukan ahli beli set ni, dan daftar keahlian, boleh dapat lagi 1 extra vita lea FREE..so total 3 botol vita lea!!!...wahh..dah la 1 botol tahan 4 bulan...gila untung kalau camtu!!!




peringatan buat ibu hamil dan ibu yang sedang berpantang, jangan culas makan vitamin tau..untuk kebaikkan anak syurga kita dan badan sendiri juga;)


for more info/order,



013 357 3153

Wednesday, 26 August 2015

Tolonggg, Mak Yong Terminum Vitagen Yang Dah 16 Hari Expired!!!

23:42 2 Comments


Assalamualaikum


Ini la rupa Vitagen yang dah expired 16 hari, terdiminum ( ade ke ayat ni) oleh makyong ena musa ni...kah3


Cerita nya camni,  


Tengah hari tadi, ma tanya ena, boleh minum lagi vitagen dalam peti ais tu..ma tengok dah lama sangat dah tu'

ena, dengan perasaan over yakinnya, ena jawab..

'owh bolehhhh ma'

lantas tangan laju je tangan capai dan minum...


slurppp...satu nafas je abes sebotol! haha


tetiba..eh, terdetik nk amek balik botol dan cek expired date.


10 OGOS 2015!!!!!


hari dah 26 ogos kottt....aduiii


maka berlari2 anak la makyong 35w ni naik tangga, masuk bilik dan capai serta telan laju2 vita lea, Sustain Released Vita C dan Garlic Complex:




-2 biji VITA LEA ( baca: CARA DAPAT FREE VITA LEA)  - multivitamin yang mengandungi 28 jenis mineral dan vitamin untuk nutrisi dan kesihatan sel pada tahap OPTIMUM bagi memastikan sel2 dapat menjalankan aktivitinya dengan BAIK dan BETUL








-2 biji SR VITA C - sengaja ena ambil 2 biji..supaya dalam sejam se maximum mungkin vita C diserap ke dalam badan (200mg) sebagai PERISAI untuk melawan patogen 



Komponen semulajadi dalam bawang putih iaitu 'alisin' yang berfungsi sebagai ANTIBIOTIK SEMULAJADI kepada badan kita.




Garlic Complex bermanfaat sebagai penawar racun (detoxifier) yang melindungi tubuh dari pelbagai penyakit


-1 biji GARLIC COMPLEX! -
ANTIBIOTIK semulajadi.

malam ni telan lagi sebijik garlic complex ni..insyaAllah makyong baik2 saje esok;)



****



dalam hati...insyaALLAH aku kuat, insyaALLAH tak de apa2...


so far, alhmdulillah ok, tengok la esok macam mana pulak..hihi..harap tak de apa2 la..


teringat masa 1st preggy , pernah diserang diarhea sampai 21 kali ke toilet..dah la masa tu sedang travel balik Terengganu...fuhhh..memang kenangan tawar dan pahit sekali..hihi




Friday, 7 August 2015

Peluang Mendapat FREE Multivitamin Semulajadi

10:33 4 Comments

Assalamualaikum

May -October 2015, peminat suplimen no 1 di dunia ( shaklee) yg mendaftar sebagai ahli sah akan menerima 1 BOTOL multivitamin FREE iaitu vita lea.


syaratnya mudah sangat iaitu :

-belom mendaftar ahli
-Buat belian at least 1 product shaklee ( 1 je..product paling murah rm20, aje! ;)

APA YANG BESTNYA VITA LEA NI?



27 FUNGSI DAN MANFAAT VITA-LEA® IRON FORMULA SHAKLEE

1. Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik.

2. Membekalkan 19 vitamin dan mineral perlu.

3. Sumber kalsium pembina tulang.

4. Bekalan harian untuk vitamin B.

5. Mengandungi beta karotena yang membantu dalam mengekalkan pertumbuhan,penglihatan dan
pembinaan tisu.

6. Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi.

7. Menyokong jangka hayat hati, usus dan kesihatan mata.

8. Biotin dan asid pantotenik membantu untuk memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh.

9. Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah.

10.Meningkatkan kecerdasan mental dan ketahanan dari jangkitan.

11.Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi badan.

12.Membantu fungsi normal penghadaman dan selera makan.

13.Penting untuk pertumbuhan sel dan pembiakan.

14.Memberikan perlindungan kepada badan bagi menentang kerosakan akibat serangan radikal bebas.

15.Membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian.

16.Meningkatkan kesihatan dan fungsi badan secara
menyeluruh.

17.Melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf.

18.Meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat.

19.Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang.

20.Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga.

21.Mengekalkan tekanan darah yang normal danrentak jantung yang normal.

22.Mencegah penyakit beguk (tirod).

23.Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia (amat diperlukan oleh ibu hamil, ibu dalam pantang dan ibu yang menyusukan anak).

24.Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan.

25.Membantu meningkatkan kecerdasan minda.

26.Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan.

27.Membantu penyerapan zat dari makanan.







Ini adalah contoh customer yang buat belian 2 botol vivix. Beliau mendapat 1 botol VITA LEA free yang berharga rm 94 dan tahan sehingga 4 bulann..dapat FREE MEMBERSHGIP LAGI..best kan dia


Waaaa lamanya tahan vita lea tu.

Kalau beli sendiri berbaloi2 ni apatah kg kau dapat FREE.he3
Berbaloi ya sangat amat kak!!





Ini adalah memberkit yang akan diterima oleh ahli baru.

EKSKLUSIF UNTUK AHLI JE TAU NI

So pada sesiap yg belom daftar sama ada pernah cuba product atau belom, ni la masanya untuk REBUT PELUANG..dah macam FREE MEMBERSHIP NI.

Pm ena laju2 k

0133573153

Monday, 6 July 2015

23 Faedah Jadi Ahli Shaklee Sempena Program YES Shaklee!

15:37 0 Comments
Memberkit Set + Free multivitamin VITA LEA untuk pendaftaran bermula May -October 2015
Jangan lepaskan PELUANG!


Assalamualaikum

Apa khabar semua sahabat2 ena yang sentiasa di bawah lindungan Allah.

Ena nak cerita,


Bermula May 2015 baru2 ini, shaklee melancarkan program YES iaitu satu program keusahawanan khusus buat mereka yang mendaftar sebagai ahli sah dari May - Oct 2015  sahaja.


Program ini tidak layak disertai oleh ahli lama tapi ia adalah untuk anda!

ye, anda yang belom lagi mendaftar sebagai ahli shaklee dan berminat untuk menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee.

kelebihan menjadi ahli biasa boleh lihat DI SINI,

kali ni, ena nk share faedah atau kelebihan mendaftar ahli dari May- Oct 2015 pula...jom kita lihat:

23 Faedah dengan hanya satu Pendaftaran sahaja!


Apa kelebihan menjadi pengedar Shaklee ?


#1 Untung Runcit sehingga 33%

#2 Bonus Tunai Peribadi sehingga 21%

#3 Bonus Tunai Kumpulan

#4 Bonus Tunai Kepimpinan

#5 Bonus Tunai Infiniti sehingga 1.5%

#6 Bonus Tunai Program Kereta

#7 Bonus Tunai 100% Matching Penajaan

#8 Bonus Tunai sehingga 50% Matching Bonus Bulanan

#9 Bonus Tunai Pangkat Baru dan Efektif pada bulan berikut

#10 Trophi Esklusif pada National Conference

#11 Hadiah Tunai RM 10,000

#12 Program Percutian Antarabangsa / Umrah / Tempatan bersama keluarga tercinta

#13 Shaklee bayar lebih RM 26billion pada pengedarnya yang sentiasa meyebar ShakleeEffect

#14 1000% peningkatan Shaklee di Malaysia sejak 6 tahun lepas (baru 1% rakyat Malaysia join Shaklee)

#15 Shaklee adalah #1 Natural Nutrition Company

#16 Shakee diiktiraf sebagai BestMLM brand in Nutrition

#17 Shaklee memastikan produknya Selamat, Berkesan dan sentiasa Organik

#18 Shaklee mempunyai Landmark Study yang menunjukkan mereka yang mengambil produk Shaklee mempunyai kesihatan lebih baik daripada mereka yang mengambil hanya satu multivitamin atau yg tidak mengambil vitamin langsung

#19 Shaklee berada di 9 Negara yang membolehkan kita juga berbisnes disana iaitu US, Canada, Japan, Mexico, India, Indonesia, China dan Taiwan (setengah penduduk dunia sudah dijelajahi Shaklee)

#20 Shaklee Cares merupakan satu program CSR (coorporate sosial rsponsibility) yang membantu anak3x kurang berkemampuan mendapat nutrisi Shaklee

#21 Shaklee adalah syarikat pertama mendapat pengiktirafan Climate Neutral ! yang menyokong perjuangan Shaklee untuk sentiasa GREEN👍

#22 Mendapat sokongan kumpulan besar ‪#‎s2uFamilies‬ dan group Jutawan Shaklee Malaysia yang menekankan teknik marketing, motivasi, coaching, gathering secara online dan offline .

#23 Yang paling BEST, dapat FREE MULTIVITAMIN VITA LEA yang berharga rm94, 120 biji dan tahan selama 4 bulan!!!




Vita Lea diberi secara PERCUMA untuk setiap pendaftaran ahli dari May-Oct 2015 sahaja.

KLIK SINI untuk khasiat Vita Lea untuk kesihatan 



Siapa yang Perlu Mendaftar Ahli Shaklee?

Anda perlu mendaftar sebagai ahli jika anda:

  • belom pernah mendaftar ahli
  • pernah guna produk shaklee dan berpuas hati dengannya
  • diri sendiri atau ahli keluarga yang mengidap penyakit termasuk penyakit kronik
  • ingin ikhtiar KEKAL SIHAT untuk jangka panjang dengan suplimen yang halal dan organik
  • ingin menjana pendapatan
  • ingin membina empayar perniagaan sendiri yang boleh DIWARISKAN pada keluarga sendiri
  • ingin berkongsi manfaat dengan lebih ramai orang


So sekiranya anda tergolong dari mereka yang perlu mendaftar sebagai ahli shaklee seperti di atas dan ingin MEREBUT PELUANG menjana  pendapatan tanpa had dan 22 faedah faedah di atas, ayuh, lekas hubungi ena untuk mendaftar hari ini juga!



ena boleh dihubungi di whatsapp, telegram, email mahupon sms dan call.



Your Health & Beauty Consultant

 013 357 3153

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.