Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Diabetes Sembuh Tanpa Ubat. Show all posts
Showing posts with label Diabetes Sembuh Tanpa Ubat. Show all posts

Wednesday, 13 September 2017

Testimoni Pesakit Diabetes yang Menggunakan Vivix

19:55 2 Comments





Testimoni Pesakit Diabetes yang Menggunakan Vivix |  Sebelum Vivix:

Diabetes 6.3
ECG tak cantik
Darah ke hati 93

Selepas sebotol Vivix (1 bulan):
Diabetes 5.2
ECG normal
Darah ke hati 44

Doc happy 😍

Tenkiu Nadiah Suhaidi kongsikan pengalaman customer beliau 😘

Real testimoni👍

Disclaimer: semua product shaklee bukan utk diagnose atau merawat penyakit . Sila berjumpa doctor jika anda perlukan nasihat perubatan . Shaklee suplimen sebagai alternative sahaja dan ramaiii mereka yg dah cuba vivix, kongsikan feedback positive dengan kami . Thank you! Semoga lebih sihat lagi dari hari ke hari.




KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang





atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Sunday, 24 January 2016

Testimoni Vivix : Diabetes Kronik , Bacaan Gula dari 28 ke 5.7!

11:55 0 Comments



Assalamualaikum,


Ni cerita sambungan tau..ingat lagi kisah yang ena kongsikan di SINI. Masa tu paling rendah bacaan gula ibu nya yang mengidap diabetes adalah 6.7.


tapi hari ini.......


Berita gembira di pagi hari
------

Bacaan kencing manis mak saya pagi ni. Alhamdulillah.


Ini adalah antara suplimen yang di amalkan:

Vivix
Omega Guard
Vita C
Ostematrix

Bacaan pernah cecah 28.
11-14 tu biasa.

Mak Hafiz Juniza ❤


Untuk mencuba ikhtiar sembuh dari diabetes, boleh hubungi ena:
013 357 3153



Tuesday, 12 January 2016

Testimoni Vivix : Gula Dalam Darah Dari 28.7 Turun Kepada 6.5!

17:30 0 Comments


GULA Dari 28.7 turun 6.5
-------------------------


Masih ingat kisah mak saya yang bacaan kencing manis beliau paling rendah 8.3 dan paling tinggi 28.7 sejak kena kencing manis? Purata biasanya 11-14.


Hari ni mak saya beri khabar gembira. Bacaan 6.5 lepas sarapan nasi lemak dan roti telur goreng.


Rahsianya? Vivix konsisten hingga sekarang. Hampir setahun dah rasanya.

Alhamdulillah. Syukur.

Kesihatan orang tersayang = PRICELESS

Sharing :Hafiz Juniza

Testimonial mak beliau sendiri

Selain Gula ok,


Kulit lebih sihat dan flawless pada usia 53 tahun!


Ok, bab kulit tu memang ena rasa macam tak percaya tau. Serius nampak macam 30 tahun je kan!
auuu..muda 20 tahun tu..jom sama2 amalkan VIVIX..By theory, mereka yang amalkan VIVIX akan mendapat effect muda 25 tahun dari umur sebenar tau.




Menurut anak nya lagi, bukan je gula turun, masalah RESDUNG PON TIADA LAGI!


Dan yang paling best, JERAGAT dan PARUT KECIL pon HILANG,.


wahhhhh best sangat ...macam2 effect positif hanya dengan sebotol vivix..

jom kita hadiahkan VIVIX pada yang tersayang.


nk cuba?

ENA
013 357 3153
Certified Nutrition Consultant

Thursday, 12 November 2015

Rahsia Luka Diabetes Sembuh Hanya Dalam Satu (1) Minggu

22:19 0 Comments
Diabetes cepat sembuh dengan asbab Vivix



Assalamualaikum


Nak share satu testimoni yang ena fikir sangat berguna terutama masalah diabetes sangat meruncing
di Malaysia ni.

***

Ni kisah mak mertua sepupu oyun yang dah lama menghidap diabetes..Diabetes dengan luka memang tak dapat dipisahkan..bila luka sikit je, even sikit pun memang susah dan lambat nak baik..


yang paling bahayanya bila mengenangkan risiko infection tu nanti..biarlah penat jerih mencuci luka, asalkan luka tu tak sampai mengundang bala seterusnya..kalau infection, takut merebak, takut kena potong lebih besar kaki tu!


(Rujuk gambar di atas)


Gambar Jun 2014 tu seminggu lepas potong sikit bahagian jari tu...lukanya asik terbuka dan lambat betul nak tunggu tertutupnya..so..memang kene rajin jaga...dekat 2 bulan jugakla dengan luka terbuka tak baik2..



Bulan Ogos 2014, sepupu oyun nak try dengan Vivix..lepas seminggu, ALLAHUAKBAR, tertutup terus kulit tu! Punyela lama tunggu je dekat 2 bulan nak baik sendiri luka tu...tak tutup2...lega kan bila takde luka terbuka yang boleh mengundang lebih banyak bahaya tu...



Untuk mereka yang ada family #Diabetes mesti faham perasaan ni...tak tergambar rasanya bila orang yang kita sayang makin sembuh dan sihat..



Alhamdulillah..cousin repeat order #Vivix lagi..Siap double order dengan pakcik lagi tu..katanya pakcik pun nak try vivix yang amazing ni jugak!



-Puan Oyun-

***


Testimoni Vivix kepada pengidap diabetes ini iaitu saudara Puan Oyun,

  • Luka lambat sembuh iaitu 2 bulan,
  • Selepas mengambil Vivix, alhamdulillah  hanya SEMINGGU sahaja luka SEMBUH!



alhmdulillah Vivix sebagai asbab yang MEMBANTU mempercepatkan proses penyembuhan luka diabetes.

anda ingin mencuba Vivix?


atau ingin menghadiahkan kepada orang tersayang yang mengidap diabetes?


insyaALLAH ena boleh bantu konsultasi pengambilan yang BETUL.


hubungi ENA untuk pertanyaan atau tempahan,

Your Health Consultant
013 357 3153



DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.