Showing posts with label Buku Motivasi Bisnes. Show all posts
Showing posts with label Buku Motivasi Bisnes. Show all posts

Friday, 13 November 2015

Dari Universiti Jalanan ke Planet Jutawan

Koleksi Terbaru Buku Motivasi Bisnes

Assalamualaikum


Alhmdulillah syukur, hari ni teruji..Allah ujia kita untuk naikkan tahao keimanan kita tapi dengan syarat kita redha dan sabar hadapi ujian;)

Tak ada lah ujian apa pon,  terasa kalut sikit je harini.. maklumlah anak baru masuk dua ni tak berapa manageable lagi masa..hehe.

Tapi apa pon, hidup mesti diteruskan...fighting!


Diap dapat kad ucapan dan signature dan nama penuh ena lagi

Mood bertukar jadi super happy apabila bahan bacaan ena ni sampai tadi..


Alhmdulillah..yang lebih mengujakan, siap ada kad ucapan terima kasih atas sokongan, signature penulis dan nama penuh ena  tertera di helaian pertama buku hebat ini.



Bestkan..signature ni sebagai kenang kenangan ;)




Kad ucapan dari penulis

Bahagian belakang kad ucapan




Tu saje nak kongsi kali ini.

Kalau berminat nak beli boleh la hubungi fb  Mohd Nor Hafiz atau Hajar Yahya ye


Dah lama sangat tak membaca sejak anak dua ni..hee.


;)

Continue Reading