Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Bisnes Online. Show all posts
Showing posts with label Bisnes Online. Show all posts

Monday, 26 August 2019

Peluang Join Kelas Bisnes Percuma

12:16 0 Comments
Sejak 2013 kekna banyak attend kelas bisnes. Secara online dan offline juga. Ada yang free dan banyak juga berbayar. 

Kalau kira total, kos yang dikeluarkan puluh ribu ringgit dah. Takpe, kekna rela dan redha sebab kekna faham PELABURAN pada ilmu takkan pernah rugi. Tak kira lah melabur masa, tenaga, emosi mahupun wang ringgit.

Dan ilmu2 dari guru-guru kekna ni lah dengan izin Allah membantu kekna jana sales purata 5 angka sebulan sejak 2013, hanya dari rumah. Dari bisnes emas, buku dan sekarang produk kesihatan&kecantikan shaklee semua nya secara online saje.

Sebenarnya dah lama mentor suruh buat ni, beliau minta kekna kongsi kan ilmu-ilmu ni. So harini dalam sejarah (hihi) kekna sahut cabaran, kekna nak share ilmu yang pernah kekna belajar sebelum ni secara PERCUMA saje.

InsyaAllah kelas start bulan 9, 2019.

FREE je ni lekaihh klik join ye. Nanti kalau mood baik, kita kene caj pada yang lambat join naa😝hehe

Ok korang tolong share kan pada kawan-kawan yang berniaga especially yang baru nak mula niaga ye. Kita sama-sama bantu.

Kita bantu orang,
Allah pasti bantu kita 🤲

Join group wassap sebelum kuota penuh. Dah penuh kuota ni, grup kedua dan seterusnya ada caj 😎 

#share




Tuesday, 16 April 2019

Peluang Menjana Pendapatan Kedua

10:07 1 Comments

Assalamualaikum semua,

Nak tak kami berikan anda peluang untuk buat second income secara part time saje😍.

Bukan semata dapat EXTRA income je tapi melalui bisnes ni anda juga berpeluang: 

✔️Nikmati 8 jenis cash bonus bulanan
✔️Bonus Kereta
✔️FREE trip mewah ke dalam dan luar negara
✔️UMRAH VVIP ( Bernilai Rm20 000 seorang ) secara PERCUMA
✔️Bisnes bersistem 
✔️Syarikat dah 25 tahun di Malaysia
✔️Bisnes ni boleh diwarisi pada anak cucu kandung 
✔️Tak perlu simpan stok berlambak
✔️ Dapat website yang ada sistem ‘add to cart’ PERCUMA je.
✔️ Training & Mentoring setiap minggu (online & offline )
✔️Ilmu Marketing yang ‘proven’ dari Mentor Bisnes yang dah menjana 6 angka sales sebulan
✔️ dan banyakkkk lagi 

Jemput ke Seminar EXTRA income pada 20 April 2019 supaya  kami dapat terangkan lebih detail  apa lagi kelebihan hebat yang anda bakal dapat 😍

Speaker hebat ( Master ) yang kami bawakan merupakan surirumah yang sudah 7 tahun menjana income 5 angka sebulan hanya dari rumah.

Jom kita sama2 dengar rahsia mereka pada 20 April ni. Yuran murah giler dan seat sangat-sangat limited, *daftar cepat tau* !

(Daftar berkumpulan untuk lebih JIMAT👍- rujuk poster)

_Join group untuk update_ : https://chat.whatsapp.com/K3kDyThn13OK6JOJh1DDTz

_Wassap untuk daftar_ : http://www.wasap.my/60177172868/NakJoinSeminarExtraIncome

*#datangDengarJeDulu*
*#bagiPeluangPadaDiriSendiri*
*#UbahHidup2019*
https://chat.whatsapp.com/K3kDyThn13OK6JOJh1DDTzhttp://www.wasap.my/60177172868/NakJoinSeminarExtraIncome

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.