Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Best Home Based Bussiness. Show all posts
Showing posts with label Best Home Based Bussiness. Show all posts

Tuesday, 18 August 2015

Sesi Shake Shake Shaklee

22:26 0 Comments
Bergambar kenangan selepas kelas



Assalamualaikum.

Alhmdulillah semalam ena menghadiri satu sesi kelas bisnes EKSKLUSIF yg bertempat di Faizland Traning Centre , BB Bangi milik super mentor ena iaitu Master Mama Cery.






Bersama Master Nadiah Suhaidi

Terima Kasih pada Master Nadiah Suhaidi kerana sudi tumpangkan ena ke kelas..siap jemput kt umah lagi tau..terharu sangat!


Intipati kelas adalah berkisarkan shaklee bisnes trending dari 2010-2015...sangat2 penting untuk kita sebagai pengedar menyusun STRATEGI BARU dan perkukuh kan stratgei lama dalam usaha meluaskan empayar bisnes masing2.


Tu diaa...empayar katako..hihi..ok la kan IMPIAN KENE BESAR , BARULAH ALASAN DAN CABARAN TAMPAK SEBESAR KUMAN je..tak gitu?


Alhmdulillah ena dah pon kongsikan segala ILMU yg dapat waktu kelas ni pada seluruh organisasi bisnes ena. Harapan ena, mereka semua akan praktikkan segala yang dikongsikan.



Thursday, 23 July 2015

Bonus Raya, TAHNIAH pada semua penerima yang layak!

13:43 0 Comments




Assalamualaikum


Hari ni dah raya ke 6. 
Ena baru je buat pembahagian BONUS RAYA pada team bisnes ena. Memang dah jadi kebiasaan, setiap bulan ena akan akan bagi reward pada mereka yang perform well untuk previous month.


TAHNIAH PADA PENERIMA BONUS!


 Ini dia penerima2 BONUS RAYA dalam team bisnes ena:





konsep yang terapkan  dalam bisnes empire ena ialah THE MORE YIU GIVE, THE MORE U GET.


so siapa yang berusaha bersungguh2 memberi manfaat pada orang2 sekeliling, dan seterusnya membuat sale yang tinggi, ena akan tambah lagi bonus/reward elain dari bonus dan reward dari pihak shaklee.


seronok kan?


Kebetulan bulan ni bulan raya so reward ni kita tukar nama jadi BONUS RAYA;)





Biasanya orang bagi bonus sebelum raya untuk persiapan raya kan, ena sebenarnya plan nak bagi before raya juga...



disebabkan ada cabaran sikit, pembahagian bonus terpaksa di tangguh sehingga hari raya ke 6.



Lihat positif side, selepas raya biasa orang dah kehabisan duit kan berbelanja pakaian , kuih muih dan duit raya anak2 buah..tapi mereka ni dapat BONUS lagi.. boleh la buat saving untuk future..



Lagipula, penerima bonus team ena semua dah ada gaji hakiki.. bisnes sebagai income kedua je..waahhh berkepuk2 la duit mereka kan;)


bestnyeeeee lahai!



anda berminat untuk menjana income sampingan secara online?

nak EXTRA INCOME 3,4,5 angka sebulan?

izinkan ena bantu,


013 357 3153




5 Produk Paling Laris di Internet!

10:56 0 Comments

Assalamualaikum


apa khabar semua?


lately ramai yang ingin mencuba bisnes online, nak tambah pendapatan tepi kiri kanan atas bawah katanya.hee..

so perkara pertama yang patut kita decide adalah PRODUK atau SERVIS yang kita nak tawarkan .


mesti tahu dan faham jenis pernigaan ( produk/servis) yang kita nak tawarkan tu. 


ena nk kongsi info hasil dari kajian dari beberapa blog malam tadi, kebanyakkan blog mencadangkan  3 jenis product ni - pakaian, makanan kesihatan dan kecantikkan.. termasuklah blog2 dari negara jiran kita- indonesia.


kalau tak percaya uols boleh google sendiri.


5 PRODUK TERLARIS DIJUAL SECARA ONLINE



bawah ni ena tunjukkan salah satu screenshot yang membincangkan mengenani produk terlaris yang mendapat PERMINTAAN yang TINGGI jika dijual secara online.


info ni dari sebuah blog Online Marketer femes iaitu Ikhwan Fahmi 




Apa yang ena nak tekankan di sini adalah produk no 3 dan 4 ( rujuk gambar di atas) mampu memberikan pendapatan lumayan kepada kita.


Berdasarkan pengalaman ena sendiri, makanan kesihatan adalah jenis perniagaan yang KALIS INFLASI!



bermakna, tidak kira lah keadaan ekonomi keluarga atau negara merosot ekalipon, masayarakat akan berbelanja untuk KEKAL SIHAT atau SEMBUH dari sesuatu  penyakit


HANYA YANG TERBAIK UNTUK YANG TERSAYANG







Ramai orang sanggup BERBELANJA BESAR semata untuk sihat/ sembuh dari penyakit. kerana mereka tahu derita dan azabnya menanggung kesakitan. bukan hanya sakit tubuh badan, nak pergi kerja pon tak boleh. Akibatnya, wang simpanan pon berkurang. 



Sebab alasan ini lah, walaupun ekonomi negara diperlihatkan semakin 'kurang sihat', kebanyakkan customer ena tidak berkira2 untuk terus menerus membeli/ ulang beli produk kesihatan shaklee . mereka pilih yang terbaik skali (iaitu VIVIX)  untuk yang tersayang kerana KESIHATAN tidak dapat ditukar ganti dengan wang ringgit.








Kebetulan pula,bulan ni ada PROMOSI 'HARGA JATUH GAUNG' untuk best produk kami ni. PRODUK YANG MENJADI KEGILAAN RAMAI ni..boleh google juga testimoni vivix..ada berjuta testimoni tau..hoho


rujuk SINI  untuk grab penjimatan LEBIH RM1000  berserta peluang mendapat cash rebate LEBIH RM250!




owh ye, promosi ni HANYA BULAN NI JE TAU- JULAI 2015.


biasanya, kalau dah abes promosi, mula berduyun pm ena tanya boleh dapat lagi tak harga promosi..no no no.. bertindak cepat ye,...promosi masih berjalan lagi 7 hari..lama lagi tu. 


ENA, SAYA MAHU BISNES JUGA, TOLONG SAYA!





ok, bagi sahabat2 yang ingin menjana pendapatan sampingan dalam arena produk kesihatan dan kecantikkan, ena boleh guide anda . tapi dengan syarat, anda pon mestilah bersungguh2 dan  focus ingin berjaya!





Mentor bantu 5%, lagi 95% dari TINDAKAN anda sendiri. jangan risau, kami bernaung di bawah grup shaklee jutawan yang dah melahirkan ribuan leader yang konsisten menjana income 4-5 angka sebulan. ada yang hanya buat dari rumah saje ( surirumah sambil jaga anak2 syurga masing2).




sms/wassap


013 357 3153
013 357 3153
013 357 3153

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.