Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Bajet Raya 2015. Show all posts
Showing posts with label Bajet Raya 2015. Show all posts

Sunday, 17 September 2017

Promosi Jatuh Gaung Sempena Hari Malaysia 2017

00:00 0 Comments





PERHATIAN, DI SINI ADA BERITA BAIKKKKK!!!

PROMOSI HARI MALAYSIA -SATU HARI SAHAJA๐Ÿ™‹

Dah lamaa sangat regular customer kekna tunggu promosi vivix ni.

Dorang siap catu lagi stok sebab nak tunggu promosi punye pasal๐Ÿ˜…

Dan alhamdulillah harini dapat berita baik dari Shaklee Malaysia,

Pembelian 2 botol vivix dapat DISKAUN 5%

Ok tak sabar ni nak inform waiting list regular customer yang tunggu promo vivix tu

Uol jangan terlepas lagi tau. kekna samapi dah tak tahu nk cakap apa kalau customer tanya vivix ada promo ke tak

Shaklee dah lama tak buat promo potongan HARGA macam ni sebab nak banteras kes2 pengedar yang 'buang harga'

Tapi khas untuk Hari Malaysia 2017, shaklee bagi peluang kita 'merasa' DISKAUN HEBAT ni lagi skali๐Ÿ˜

harini ku sendiri teruja sampai rasa nak melompat ni๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

Yang best nye kali ni, ada LUCKY DRAW lagi
Tengok poster, menarikk sesangattt hadiah2 untuk lucky draw ni๐Ÿ˜

Untuk belian lebih 200uv pon layak join lucky draw jugak๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ hip hip hoorayy!

Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept
Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept
Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept

Dah boleh start fikir sekarang & collect order dengan kawan2 sampai cukup 200uv


KESIMPULANNYA   ada 2 jenis promo untuk 16 Sept 2017 ni ye:



PROMOSI 1

  • *Twin Pack Vivix* 
  • Diskaun Harga 5% (Jimat RM 40) 
  • FREE Membership (Jimat RM 69) 5% 
  • Cash Bonus (Extra RM 30+) 
  • FREE Postage (Jimat RM 10) 
  • 1x Lucky Dip (Peluang Hadiah sehingga RM 250++)  
  • Beli Harga Pasaran : RM 950 
  •  Beli dgn FREE Membership : RM806
  • Untung Daftar : RM 144 + Jimat (16 Sept) : RM 150
  • *Jumlah Untung Besar : RM 294!*



PROMOSI 2


  • Beli mana2 product shaklee sehingga 200uv dan anda layak FREE MEMBERSHIP (worth RM80), 
  • 1X Lucky Dip (Peluang Hadiah sehingga RM 250++)
  • Peluang untuk beli dengan harga ahli (jimat 30%)
  • Join support group yang sangat awesome yang banyak sangat tips2 kesihatan dan peluang menjana income secara full time mahupon part time





For info/order meh lelaju picit sini:

http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my/
Atau

http://Kekna.wasap.my/
http://Kekna.wasap.my/
http://Kekna.wasap.my/

Wednesday, 8 July 2015

#Cabaran20hari | Bajet Raya

15:30 0 Comments



  Berbelanja dengan berhemah, beringat juga lepas raay pon nak pakai duit juga




Assalamualaikum semua
Apa khabar


Semoga kita semua sentiasa di bawah lindungan Allah setiap masa


harini, Cabaran20hari Puasa/Raya kita berbicara mengenai BAJET RAYA.


Topik yang sangat best dan tak lapuk dek zaman orang kata..hehe..biasanya musim perayaan mcm ni penjawat awam dan swasta akan menerima BONUS PERAYAAN , Namun, perlu diingatkan juga supaya berjimat cermat. maklumlah kos kehidupan makin meningkat terutama di kawasan bandar.

 
Jadual Pembayaran Gaji Penjawat Awam.



Suami ena bekerja di sektor GLC di mana pembaran gaji mengikut tarikh yang kerajaan tetapkan. Cuba lihat pembayran gaji dari JULAI-OGOS. Tempohnya lebih kurang 47 hari tau! Lama kan..so harusssss sangat berjimat cermat.



Mujur BONUS SHAKLEE ena akan masuk setiap pertengahan bulan. Setakat harini, shaklee tak pernah GAGAL bayar bonus kepada kami setiap 15hb. Ini lah kelebihan berniaga walaupun surirumah, menddik anak dan megurus rumah tangga, ena juga MENJANA INCOME sampingan untuk support ekonomi keluarga kecil kami ni. Dapat la menampung sedikit sebanyak perbelanjaan balik kampung..




BALIK KAMPUNG


Minyak dan tol semakin tahun semakin bertambah plak  kadarnya.

tapi, 

kami WAJIB BALIK KAMPUNG walau apa yg terjadi..hehe..insyaALLAH ada rezeki nak balik kampung jika niat kita nk menziarah dan gembirakan hati orang tua.




 BAJU RAYA


Bagi kami sekeluarga, perbelanjaan raya ala kadar sahaja. Ena kene juga lah beli baju baru sebab baju kurung semua dah tak muat tang perut. Ikutkan kan hati nak je recycle baju2 tahun lepas tapi kang jadi macam nangka berbalut lak..haha



DUIT RAYA


Apa yang penting ialah SEDEKAH kepada kedua ibu bapa kami. dan niat kami tahun ni, DUIT RAYA untuk ma abah kedua2 belah ena dan suami, kami nak bagi time bulan pose bukan pagi syawal.


sebab,

kami nakkan keberkatan dan pahala yang BERGANDA untuk sedekah yang dilakukan pada bulan ramadhan..insyaALLAH.. 


Ada juga kami peruntukkan sedikit duit raya untuk gembirakan hati kanak2 (aak buah dan sepupu yang masih kecil)..yg dah kawen n dah keje tak dapat la duit raya dari kami ye..hehe

insyaALLAH jumpe di next cabaran ya

till then






KLIK SINI untuk baca lagi Cabaran 20 hari puasa/raya ENA














DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.