Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Advanced Joint Health Tablet. Show all posts
Showing posts with label Advanced Joint Health Tablet. Show all posts

Saturday, 29 August 2015

Hadiah Untuk Kesihatan Sendi Ibu Tersayang

12:38 0 Comments


Assalamualaikum


Dua hari lepas ma update Omega Guard ma dah habis. Syukur memang ada ready stok dalam tangan ena. Rasa berbunga bunga je tak sabar nak bagi ke ma pada masa tu. memang menjadi rutin bulanan, ena supply suplimen kesihatan pada ma abah dan mertua ena. alhmdulillah syukur dilkurnia kesempatan dan rezeki untuk berbuat begini.



Ma memang suka sangat set kesihatan sendi shaklee. Memang BERKESAN pada . tapi sebelum ni ma ambil Ostematrix dan Omega Guard je. Kali ini, ena nak tambah lagi satu item dalam set ni iaitu ADVANCED JOINT HEALTH TABLET sebab ma mengadu lutut ada sakit sikit2..alhmdulillah, kakak ipar dah urut sikit kaki ma..


so sebagai ikhtiar, bantuan tindakan penyembuhan dari dalam, ena hadiahkan ma FULL SET KESIHATAN SENDI ni







Secara jujur, set kesihatan sendi ni menjadi HOT ITEM yang di beli oleh regular customer dan new customer ena. memang antara yang terlaris.. setiap minggu mesti kene restok! ( alhmdulillah)



FUNGSI DAN BAHAN KANDUNGAN DALAM SETIAP SUPLIMEN SET SENDI




klik untuk paparan lebih jelas

BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN SET INI UNTUK YANG TERSAYANG?

hubungi ena laju2 ye,

013 357 3153



Saturday, 15 February 2014

TESTIMONI AJHT + Ostematrix + Omegaguard (Cadangan set Kesihatan Sendi)

07:52 0 Comments
Assalamualaikum.

kat sini ena kumpulkan tetsimoni pengguna2 set cadangan untuk kesihatan sendi shaklee

semoga bermanfaat dan membantu anda membuat pilihan yang bijak.


TESTIMONI  LIA UMI IRFAN


AJHT review First Day (21st June 2012):

Saya nak share pengalaman saya makan Advanced Joint Tablet (AJT), walaupun baru sekali makan (malam tadi), kesannya memang menakjubkan. Dah 2-3hari kaki saya sakit especially kat pelipat lutut tu kan..memang sakit ya amat. Bila nak duduk antara dua sujud, sakitnya ALLAH je yang tahu..


tu yang makan AJT tu, sebab dalam buku kecik tu ada bagitau boleh bantu sendi2 dan tulang rawan..and AJT ni best taken with Ostematrix. So, saya amik both sekaligus. 2 bj AJT, 2 bj Oste before sleep.


 Wahh! penangan lepas amik memang saya takleh nak tidur lena, maybe "short term healing crisis". Minum air banyak before sleep, sudahnya saya asyik ke toilet dan nak dijadikan cerita, 2-3hari ni pun saya batuk2..lepas makan AJT n Oste tu, saya tak batuk dah malam tadi. Gi toilet buang air sekali dengan kahak2 pun keluar (yg ni kena buat study lak apa significant function AJT n Oste ni boleh buangkan kahak..huhu..).


Nak kira bangun berapa kali ke toilet tu saya pun tak pasti. Sudahnya kol 4 pagi tadi baru dapat lena. Bangun kol 6 pagi tadi, solat Subuh, MASHA-ALLAH! pelipat lutut saya tak sakit langsung!! serius tak tipu..AlhamduLILLAH, badan rasa lebih ringan bila bangun tidur, jauh lebih ringan daripada saya consume Oste tetiap malam before this.

AJT review after 5 days (26th June 2012):

Woohoo! memang AJT the best! i konsisten makan ajht+oste harini dah masuk hari ke-6, serius kesan dia lain macam..segala2nya lancar..haha..bila cakap pasal segala2nya lancar..yea segala2nyalahh..

 kalo u all ada problem sembelit amik oste (ni utk sape2 taknak amik alfalfa/herblax kan), amik sekali dgn AJT ni membantu..angin satu badan pun hilang..i rasa melayang2 je badan bangun pagi..dahler kurus kering..hahahaha..


memang rasa best badan..takde lenguh2, pelipat lutut yang sakit haritu after 3 days totally hilang..ALhamduLILLAH..part badan or sendi2 yang selalu sakit, lenguh tu akan hilang..inshaALLAH..

TESTIMONI HERNY HAFIZ

selepas melahirkn anak saya alami sakit lutut. then masa bangun pagi atau bangun
dari berdiri lama.. perrgh! sakit giloss! 
lagi rasa mengantuk especially bila drive waktu tengahari or lepas balik dari kerja shift malam (walaupun sempat nap time malam)

after kerja malam selalunya pengsan sampai nak masuk asar 

tapi sekarang sakit lutut dan sengal2 memang totally heal! (maybe sebab berat pun susut)

dan lebih alert.

selain tu omega bagus untuk jaga jantung dan tingkatkan metabolisma jugak serta rangsang otak terhadap sejenis hormon yang buat kita lapar. so bila amik omega selera makan pun berkurang 

sumber lain yang kaya omega -3 fish oil, flaxseed n oat.

nak senang amik ja omega guard ni 



TESTIMONI NURUL AZLIZA

Salam...

Testimoni Mak sendiri ~ Adv Joint Health, Osteomatrix, omega guard

Sejak kebelakangan mak sering mengadu sakit sendi & tulang punggung sehingga dia sukar untuk tido mlm, terutama bila setiap kali bangun dari duduk. Lutut pun rasa cam mencucuk2.. Selepas 4 hari konsisten makan Adv. Joint health 2 bj + Osteomatrix 2bj & Omega Guard 1bj, mak kata....

"... Alhamdulillah la, mak rasa lega skit selepas mkn vitamin shaklee tu, mak dh boleh tido mlm xde dh rasa sakit kt punngung ni, bila bangun dari duduk pun dh xsakit lg, nak solat pun mudah... lutut pun tak rasa mencucuk sangat.. ada kurang laa..."

Alhamdulillah syukur ya Allah. Engkau berikanlah kesihatan yg terbaik buat ibubapa ku semoga mereka mudah utk beribadat kepadamu... amin.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.