Wednesday, 4 August 2021

Set Kurus Selepas Bersalin Ceaser/Czer atau Normal | Aeinna Musa


Set Kurus Selepas Bersalin Ceaser/Czer atau Normal | Aeinna Musa. Bismillahi MasyaAllah. Assalamualaikum . Pada entry kali ni ena kongsikan pada ibu-ibu semua Set Kurus Shaklee khas buat ibu-ibu selepas bersalin atau melahirkan samada ada secara ceaser/czer atau pon normal. Belom terlambat ena nak ucapkan tahniah pada kalian yang telah dikurniakan zuriat permata dunia akhirat waris kita yang soleh solehah kesemuanya insyaAllah. Syukur selalu.


Kami sediakan 5 jenis set kurus khas buat ibu-ibu yang baru atau sudah lama melahirkan anak. Kesemua set kurus ni di buat berdasarkan bajet dan kalau tanya ena set mana yang paling berkesan tentulah set premium, diikuti set optimum kemudian set popular dan terakhir set basic (paling bajet). 

Setiap produk dalam set memainkan peranan yang tertentu untuk memastikan 

Manfaat Set kurus untuk ibu-ibu baru lepas bersalin:

Jom kita lihat bagaimana setiap produk kami membantu ibu-ibu selepas bersalin kurus semula.


Vivix

Vivix adalah minuman dari campuran botani semula jadi yang mengandungi sumber polifenol yang paling tinggi di dunia. Sifat antioksidan vivix telah dibuktikn dalam kajian makmal, dapat mengaktifkan pertahanan sel badan dan melindungi daripada kerosakan sel. 

Kajian menunjukkan bahawa makanan yang tinggi polifenol membantu menurunkan berat badan. Pada tahun 2011, keputusan daripada satu kajian mendapati polifenol bertindakbalas dengan enzim di dalam usus untuk menyokong proses mennurunkan berat badan terutama nya apabila digabungkan bersama diet  rendah probiotik.

Selalunya obesiti atau kegemukkan dikaitkan dengan lemak berlebihan dalam badan. Kalau nak tahu, kandungan polifenol dalam diet juga membantu meningkatkan lipid metabolisma seterusnya menggalakkan penurunan berat badan yang sihat dan ideal. 



Vivix Shaklee Aeinna Musa Pengedar Shaklee Putrajaya
Vivix Shaklee

Manfaat Vivix


  • Membantu meningkatkan tenaga dalam badan
  • Membantu mengawal gula dalam darah
  • Membantu melindungi sel badan
  • Membantu mengawal berat badan
  • Menyokong kesihatan minda
  • Meningkatkan sistem imun badan
  • Menyokong kesihatan jantung
  • Menyokong kesihatan sendi
  • Melambatkan proses penuaan




Kajian terkini pada tahun 2017 menunjukkan bahawa diet kaya polifenol dalam jangka masa yang panjang menyumbang kepada penurunan berat badan, serta sekaligus dapat memberikan perlindungan dari beberapa penyakit kronik. Jom kita amalkan diet polifenol untuk turunkan berat badan yang ideal dan sihat, dapat bonus badan sihat dan terhindar dari penyakit kronik. 

Vivix ni produk paling premium dalam shaklee kerana ia mampu bertindak dari peringkat DNA sel. DNA sel ni kira macam otak kepada sel, yang memberi arahan dan mengawal aktiviti sel. Jadi buat mereka yang sedang diet untuk kurus dengan sihat, sila lah consider vivix sebagai produk utama untuk membantu anda mencapai berat badan impian!



ESP


Badan tak dapat membakar atau menukarkan lemak kepada tenaga dengan berkesan tanpa karbohidrat atau protein. Mereka yang mengamalkan diet rendah protein berisiko kehilangan jisim otot akibatnya, badan kurus menggelebeh dan tidak cantik serta tidak  bertenaga!


Protein mengaktifkan isyarat (signal) dalam tubuh  yang mengurangkan selera makan dan mengurangkan keinginan makan berlebihan seterunya membuatkan kita rasa kenyang lebih lama . Seacara saintifik, ini berlaku kerana penurunan ghrelin hormon kelaparan dan kenaikan peptida, GLP-1, cholecystokinin dan YY - hormon kenyang. MasyaAllah taabarokallah.


Lebih-lebih lagi pengambilan protein semasa sarapan dapat membantu anda mengurangkan lemak perut. Protein dari sumber makanan didapati berkadar tidak langsung dengan lemak perut. Ini bermakna semakin banyak makanan berprotein yang anda makan, semakin rendah lemak perut anda. Kajian mendapati bahawa makan protein untuk sarapan dapat membantu menurunkan berat badan, terutama pada mereka berat badan yang berlebihan atau obesiti.


ESP atau Energizing Soy Protein adalah protein terbaik berasaskan tumbuhan iaitu soya.



ESP ENERGIZING SOY PROTEIN Shaklee Aeinna Musa Pengedar Shaklee Putrajaya
ESP Shaklee


Manfaat Energizing Soy Protein ESP Shaklee


  • Memberi tenaga berterusan
  • Membantu menurunkan berat badan berlebihan
  • Memberikan rasa kenyang lebih lama
  • Menguatkan otot rahim dan mengelakkan keguguran
  • Membantu mengatasi gastrik angin
  • Meningkatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu
  • Menguatkan pertumbuhan bayi dalam rahim
  • Mempercepatkan penyembuhan luka
  • Menghaluskan dan mencerahkan kulit 
  • Mencantikkan rambut dan kuku

Alfalfa

Daun Alfalfa sangat berkhasiat dan mempunyai banyak vitamin, mineral, klorofil dan enzim yang diperlukan untuk pencernaan. Alfalfa juga menggalakkan penghasilan susu badan jadi ibu-ibu selepas bersalin jangan risau untuk amalkan alfalfa untuk tujuan menurunkan berat badan. 

Nilai nutriennya yang tinggi menjadikan alfalfa berguna dalam meningkatkan kesihatan tubuh selepas pembedahan atau sakit. Alfalfa juga sangat membantu kesihatan usus di mana mereka yang mengamalkan alfalfa sangat lawas dan tidak mengalami masalah sembelit. Ini membantu proses penurunan berat badan. 

Alfalfa juga bersifat alkali di mana sangat penting untuk meneutralkan badan kita yang sentiasa berasid. Selain itu, Alfalfa membantu membersih dan membuang segala toksin (detok) dalam hati  dan badan. Jika badan ibu-ibu jenis berangin, alfalfa membantu menghilangkan perut kembung dan gas berlebihan dalam badan. Bagus sangat kan!



Alfalfa Complex Shaklee Aeinna Musa Pengedar Shaklee Putrajaya
Alfalfa complex Shaklee

Manfaat Alfalfa Complex Shaklee


  1. Membantu mengurangkan berat badan
  2. Membantu membuang angin dalam badan
  3. Mengawal gula dalam darah
  4. Membantu mengurangkan masalah bau badan
  5. Membantu menurunkan kadar kolesterol yang tingii
  6. Menggalakkan penghasilan susu badan bagi ibu menyusu
  7. Mengurangkan simptom menopause
  8. Membantu pengecutan rahim
  9. Membantu mengurangkan gatal-gatal pada kulit
  10. Membantu masalah keputihan dan kegatalan pada faraj

Cinch Tea Mix

Gabungan teh hijau, putih dan merah yang eksklusif, serta taurin, secara semula jadi meningkatkan tenaga anda dan meningkatkan metabolisme badan ibu-ibu yang baru sahaja melahirkan.  Selalu nya ramai  ibu-ibu mengalami perubahan dari segi metabolisme yang makin rendah selepas bersalin mengakibatkan berat badan sukar turun.

Jadi, ena sangat rekemen anda untuk consider ambil Cinch Tea Mix sebagai produk yang membantu anda membakar kalori badan dengan cepat dan berkesan.



Cinch Tea Mix Shaklee Aeinna Musa Pengedar Shaklee Putrajaya
Cinch Tea Mix Shaklee 



Manfaat Cinch Tea Mix Shaklee 


  1. Membantu proses penurunan berat badan
  2. Membantu membakar lemak berlebihan
  3. Mengandungi polifenol yang menghalang sel badan rosak daripada radikal bebas
  4. Membantu proses detok
  5. Membantu membakar kalori dengan lebih cepat ketika bersenam
  6. Membantu memberi tenaga dan kecergasan berpanjangan
  7. Membantu meningkatkan metabolisme
  8. Mengandungi antioksidan yang tinggi


Pilihan Pekej dan Set Kurus Berdasarkan Keperluan dan Bajet




Set Kurus Selepas berpantang shaklee putrajaya aeinna musa
Set Kurus Selepas Bersalin Premium


Set Kurus Selepas Bersalin (Premium)

  1. Vivix
  2. ESP
  3. Omega Guard
  4. Alfalfa Complex
  5. Cinch Tea Mix

Harga Ahli RM 769 
  • Percuma Keahlian Shaklee
  • Free postage 
  • Jumlah Penjimatan RM236

Harga Retail RM 960





Set kurus selepas melahirkan shaklee putrajaya aeinna musa
Set Kurus Selepas Bersalin Optimum



Set Kurus Selepas Bersalin (Optimum)


  1. ESP
  2. Omega Guard
  3. Alfalfa Complex
  4. Cinch Tea Mix

Harga Ahli RM 389

  • Percuma Keahlian Shaklee
  • Free postage 
  • Jumlah Penjimatan RM141

Harga Retail RM 485




set kurus selepas bersalin shaklee popular dan murah shaklee putrajaya aeinna musa
Set Kurus Selepas Bersalin Popular

Set Kurus Selepas Bersalin (Popular)


  1. ESP
  2. Omega Guard
  3. Alfalfa Complex
Harga Ahli RM 389
  • Jumlah Penjimatan RM 70

Harga Retail RM 485




Set Kurus Selepas bersalin Shaklee bajet dan murah aeinna musa shaklee putyrajaya
Set Kurus Selepas Bersalin Basic

Set Kurus Selepas Bersalin (Basic)


Basic A

  1. ESP
  2. Omega Guard
Harga Ahli RM 248
  • Jumlah Penjimatan RM 70

Harga Retail RM 307

 

Basic B

  1. ESP
  2. Alfalfa Complex
Harga Ahli RM 185
  • Jumlah Penjimatan RM 70

Harga Retail RM 228


Basic C

  1. Omega Guard
  2. Alfalfa Complex

Harga Retail RM 213
Harga Ahli RM 165

  • Jumlah Penjimatan RM 70


TESTIMONI SET KURUS SELEPAS BERSALIN SHAKLEE



SET KURUS SELEPAS BERSALIN AEINNA MUSA PENGEDAR SHAKLEE PUTRAJAYA
Aeinna Musa, saya sendiri kurus selepas bersalin dengan Set Kurus Selepas Bersalin Shaklee yang berkesan dan selamat 



Atul Hamid kurus selepas bersalin shaklee. shaklee putrajaya
Atul Hamid Kurus dengan Set Kurus Shaklee yang berkesan untuk golongan ibu



Azura Abdullah PCOS fighter kurus selepas bersalin shaklee. shaklee putrajaya
Azura Abdullah, ahli shaklee di bawah naungan ena sendiri juga kurus dengan Set Kurus Shaklee yang berkesan






Berita Baik!


Ena nak berikan discount sehingga 20% kepada anda dan anda berpeluang menikmati cash rebate bulanan sepanjang hayat!


Claim diskaun!




pengedar shaklee putrajaya bangi dan kajang vitamin aeinna musa Shaklee harga ahli


Nak Set Kurus Selepas Bersalin!


Terima kasih kerana membaca Set Kurus Selepas Bersalin Ceaser/Czer atau Normal | Aeinna Musa. Baarokallahufiikum.



0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!