Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Monday, 26 August 2019

Peluang Join Kelas Bisnes Percuma

Sejak 2013 kekna banyak attend kelas bisnes. Secara online dan offline juga. Ada yang free dan banyak juga berbayar. 

Kalau kira total, kos yang dikeluarkan puluh ribu ringgit dah. Takpe, kekna rela dan redha sebab kekna faham PELABURAN pada ilmu takkan pernah rugi. Tak kira lah melabur masa, tenaga, emosi mahupun wang ringgit.

Dan ilmu2 dari guru-guru kekna ni lah dengan izin Allah membantu kekna jana sales purata 5 angka sebulan sejak 2013, hanya dari rumah. Dari bisnes emas, buku dan sekarang produk kesihatan&kecantikan shaklee semua nya secara online saje.

Sebenarnya dah lama mentor suruh buat ni, beliau minta kekna kongsi kan ilmu-ilmu ni. So harini dalam sejarah (hihi) kekna sahut cabaran, kekna nak share ilmu yang pernah kekna belajar sebelum ni secara PERCUMA saje.

InsyaAllah kelas start bulan 9, 2019.

FREE je ni lekaihh klik join ye. Nanti kalau mood baik, kita kene caj pada yang lambat join naa😝hehe

Ok korang tolong share kan pada kawan-kawan yang berniaga especially yang baru nak mula niaga ye. Kita sama-sama bantu.

Kita bantu orang,
Allah pasti bantu kita 🤲

Join group wassap sebelum kuota penuh. Dah penuh kuota ni, grup kedua dan seterusnya ada caj 😎 

#share




No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.