Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Sunday, 14 July 2019

Pengalaman Pertama Kaklong Potong Rambut



Pengalaman Pertama Kaklong Potong Rambut  | Assalamualaikum. 





7 comments:

  1. Alamak.. tak boleh play pula video tu..

    ReplyDelete
  2. Tahniah Kak Long! Nanti kasi tumbuh lagi cantik lebat rambut 🥰

    ReplyDelete
  3. nmpk kak long nervous campur excited hehe.... anyway ini 1st time saya datang sini... done follow blog... ada masa jemput singgah ke blog saya n followback ye... terima kasih =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu sudi singgah. dah follow jugak blog sis hawa

      Delete
  4. anak2 lebih kecil lebih kemas dgn rambut pendek kan..mudah untuk mak2 mcm kita nak jaga kan..hehee

    ReplyDelete

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.