Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Monday, 8 July 2019

Jemputan Jamuan Raya di Hotel


Jemputan Jamuan Raya di Hotel | Assalamualaikum. Walaupun syawal dah habis tapi bahang raay masih terasa . Jemputan ke jamuan raya/ open house masih ada lagi sebab tak sempat nak buat semua dalam sebulan kan. take turn orang kata, kalau buat serentak kang sape pulak nak jadi tetamu kan hehe.


Datin Liyana setiap tahun jemput kami sekeluarga ke Open House Raya. tahun lepas bertempat di kediaman keluarga beliau di Country Height Kajang, dan tahun ni di Palace of the Golden Horses Hotel, Seri Kembangan, Sungai Besi, Selangor. Tahun ni jamuan raay sekali dengan sambutan hari ulangtahun kelahiran emak dan abang Datin.


Cantik Datin berpakaian traditional keluarga beliau. Lawa sangat sangat. Sebenarnya teringin jugak nak ada Sari, raya tahun depan la kita buat sari ek. hihi

nampak orang yang datang ke hotel ni orang have-have gitu. HIasan luar dan dalam hotel pon konsep istana memang lawa ya amat. Kami pon apa lagi, sempat lah fefeeling orang kaya;)

Ok jemput layan gambar-gambar tak berapa nak ada. Gambar makanan pon nan hado, ish ish

 








Bila tengok gambar-gambar ni, rasa macam raamai sangat anak aku. hahaha. Korang dah abis beraya belom?





4 comments:

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.