Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Sunday, 7 July 2019

Cuckoo Jenama Pilihan Penapis Air dan Penapis Udara Terbaik

Cuckoo Jenama Pilihan Penapis Air dan Penapis Udara Terbaik | Assalamualaikum. Entry kali ni Ena nak review penapis air dan produk peralatan rumah dari jenama yang viral iaitu Cuckoo.



Kalau nak tahu Cuckoo ni bukan sahaja penapis air dan udara je tau tapi ada banyak lagi peralatan rumah yang mereka keluarkan sesuailah dengan tagline 'Living a Healthy Home With Cuckoo'. Ena sendiri selain penapis air, Ena juga ada periuk multicooker jenama cuckoo iaitu White 1010 Multi Cooker. Sangat banyak membantu memudahkan kerja di dapur Ena walaupun sangat sibuk menguruskan anak dan bisnes. Best!




Promosi pendaftaran dan pemasangan Percuma selama 5 tahun dan jaminan penukaran Filtersetiap 4 bulan, menarik bukan!

Promosi Penapis Air Cuckoo XCEL atau IRIS TOP hanya RM100 sahaja sebulan.


Keistimewaan dan Kelebihan Filter Cuckoo







Promosi FREE Cuckoo Air Q (penapis Udara Mudah Alih yang boleh digunakan dalam kereta ) untuk pemasangan Combo penapis ar dan udara serentak,





Testimoni Pengguna Cuckoo






Kerja Maintenance yang dijalankan oleh pihak cuckoo






Puan Mariah Ejen Cuckoo anda

Puan Mariah sedia berkhidmat dan memberi konsultasi berkaitan pemasangan produk cuckoo di rumah anda.

Hubungi Ejen Cuckoo anda sekarang:






4 comments:

  1. Wah! Multi cooker tu mcm pressure cooker gak ke? Yg main campak2 je dah siap masak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sama kakpia. ena ada multicooker boleh masak lauk skali.

      Delete

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.