Follow Us @sihatcantik_byena

@aeinnamusa

Tuesday, 16 April 2019

Peluang Menjana Pendapatan Kedua


Assalamualaikum semua,

Nak tak kami berikan anda peluang untuk buat second income secara part time saje😍.

Bukan semata dapat EXTRA income je tapi melalui bisnes ni anda juga berpeluang: 

✔️Nikmati 8 jenis cash bonus bulanan
✔️Bonus Kereta
✔️FREE trip mewah ke dalam dan luar negara
✔️UMRAH VVIP ( Bernilai Rm20 000 seorang ) secara PERCUMA
✔️Bisnes bersistem 
✔️Syarikat dah 25 tahun di Malaysia
✔️Bisnes ni boleh diwarisi pada anak cucu kandung 
✔️Tak perlu simpan stok berlambak
✔️ Dapat website yang ada sistem ‘add to cart’ PERCUMA je.
✔️ Training & Mentoring setiap minggu (online & offline )
✔️Ilmu Marketing yang ‘proven’ dari Mentor Bisnes yang dah menjana 6 angka sales sebulan
✔️ dan banyakkkk lagi 

Jemput ke Seminar EXTRA income pada 20 April 2019 supaya  kami dapat terangkan lebih detail  apa lagi kelebihan hebat yang anda bakal dapat 😍

Speaker hebat ( Master ) yang kami bawakan merupakan surirumah yang sudah 7 tahun menjana income 5 angka sebulan hanya dari rumah.

Jom kita sama2 dengar rahsia mereka pada 20 April ni. Yuran murah giler dan seat sangat-sangat limited, *daftar cepat tau* !

(Daftar berkumpulan untuk lebih JIMAT👍- rujuk poster)

_Join group untuk update_ : https://chat.whatsapp.com/K3kDyThn13OK6JOJh1DDTz

_Wassap untuk daftar_ : http://www.wasap.my/60177172868/NakJoinSeminarExtraIncome

*#datangDengarJeDulu*
*#bagiPeluangPadaDiriSendiri*
*#UbahHidup2019*
https://chat.whatsapp.com/K3kDyThn13OK6JOJh1DDTzhttp://www.wasap.my/60177172868/NakJoinSeminarExtraIncome

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.