Follow Us @sihatcantik_byena

@aeinnamusa

Sunday, 7 October 2018

Sambutan Hari Jadi Anak Syurga Kami




Birthday girls!

Sambutan Hari Jadi Anak Syurga Kami | Assalamualaikum alhamdulillah dapat juga buat sambutan kecil kecilan doa selamat dan kesyukuran anak syurga kami , KakLong dan Kak Angah sempena ulangtahun kelahiran mereka. Rezeki dorang lah, ada 3 orang sponsor kos untuk majlis ni, alhamulillah syukurrr.


Aeisya Humaira bt Kamal Fadzli -1 Oct 2012

Aeisya Safiyya bt Kamal Fadzli- 5 Oct 2015


Haa, dekat dekat je dorang lahir, senang mama & papa nak celebrate;)

Soon, adik baby insyaALLAH lahir bulan 12. kire dekat jugak lah. aci tak sekali harung je celebrate semua birthday anak anak  nanti, hehehe

Jom layan gambar gambar sepanjang majlis tadi:


Mama & Papa dah lama tak selfie.hihi




Kami ber 5- ada yang kata macam gambar raya hoho


Papa menggomol Kak Angah

Masa ni Kaklong & cosins duk main kejar kejar, Kak Angah biasalah jenis tak mesra and nak betepekkk je dengan mama or papa hehe

al Kisah Kak Angah terrrrr terindih kek masa dalam perjalanan ke kedai Arab untuk sambutan birthday dorang. alahi, takde rezeki kan.


Both sangat tak suka kek, saje papa beli jugak buat syarat untuk blow lilin ja hehe

Adik Ipar datang dari Gombak untuk meraikan Doble Ecah, Tenkiu Acik Syu

Nasi Arab dah sampai!

Muka ada happy sebab both sangat suka nasi arab;)

Ayocik Ecah  (adik Ena) datang dari GOmbak meraikan  doble Ecah

Mama & Papa yang over kan hehe

Tokbah Ecah membacakan doa selamat


Tak sabar nak makannnnnn


Susah nya nak amek gamabr semua orang ready  haha

Papa sorang ja ready nampaknya hehe

Pokteh Ecah, origin dari Yaman. empunya Restoren Arab ni

Family AyohLong Ecah (abang sulong papa Ecah)

Dari kiri Ayoh Long Ecah, Ayohcik Ecah dan Pokteh Ecah



papa & Ayohcik Ecah bergambar kenangan di depan kedai Arab Pokteh di Sungai Merab, Bangi

ni Lokasi Kedai Arab 'Arabic Palace' milik Pokteh Ecah . boleh waze je alamat di atas ni kalau nak datang ye. Chef orang Arab yaman dan makanan semua sedap sedap yang amat sangat.



8 comments:

  1. happy birthday anak-anak.. salam perkenalan dari Liez..

    ReplyDelete
  2. Waah sedapnya celebrate makan Nasi Arab. Tokey kedai belanja ya hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhdmulillah. simple2 je celebrate ,x meriah sgt tapi anak2 happy alhamdulillah. papa Ecah belanja hihi

      Delete
  3. Meriah...
    Selamat hari jadi anak.. :)

    ReplyDelete
  4. meriah! happy belated birthday :)

    sha follow sini

    ReplyDelete

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.