Follow Us @sihatcantik_byena

@aeinnamusa

Sunday, 7 October 2018

Sambutan Hari Jadi Anak Syurga Kami

19:49 8 Comments



Birthday girls!

Sambutan Hari Jadi Anak Syurga Kami | Assalamualaikum alhamdulillah dapat juga buat sambutan kecil kecilan doa selamat dan kesyukuran anak syurga kami , KakLong dan Kak Angah sempena ulangtahun kelahiran mereka. Rezeki dorang lah, ada 3 orang sponsor kos untuk majlis ni, alhamulillah syukurrr.


Aeisya Humaira bt Kamal Fadzli -1 Oct 2012

Aeisya Safiyya bt Kamal Fadzli- 5 Oct 2015


Haa, dekat dekat je dorang lahir, senang mama & papa nak celebrate;)

Soon, adik baby insyaALLAH lahir bulan 12. kire dekat jugak lah. aci tak sekali harung je celebrate semua birthday anak anak  nanti, hehehe

Jom layan gambar gambar sepanjang majlis tadi:


Mama & Papa dah lama tak selfie.hihi




Kami ber 5- ada yang kata macam gambar raya hoho


Papa menggomol Kak Angah

Masa ni Kaklong & cosins duk main kejar kejar, Kak Angah biasalah jenis tak mesra and nak betepekkk je dengan mama or papa hehe

al Kisah Kak Angah terrrrr terindih kek masa dalam perjalanan ke kedai Arab untuk sambutan birthday dorang. alahi, takde rezeki kan.


Both sangat tak suka kek, saje papa beli jugak buat syarat untuk blow lilin ja hehe

Adik Ipar datang dari Gombak untuk meraikan Doble Ecah, Tenkiu Acik Syu

Nasi Arab dah sampai!

Muka ada happy sebab both sangat suka nasi arab;)

Ayocik Ecah  (adik Ena) datang dari GOmbak meraikan  doble Ecah

Mama & Papa yang over kan hehe

Tokbah Ecah membacakan doa selamat


Tak sabar nak makannnnnn


Susah nya nak amek gamabr semua orang ready  haha

Papa sorang ja ready nampaknya hehe

Pokteh Ecah, origin dari Yaman. empunya Restoren Arab ni

Family AyohLong Ecah (abang sulong papa Ecah)

Dari kiri Ayoh Long Ecah, Ayohcik Ecah dan Pokteh Ecah



papa & Ayohcik Ecah bergambar kenangan di depan kedai Arab Pokteh di Sungai Merab, Bangi

ni Lokasi Kedai Arab 'Arabic Palace' milik Pokteh Ecah . boleh waze je alamat di atas ni kalau nak datang ye. Chef orang Arab yaman dan makanan semua sedap sedap yang amat sangat.



Wednesday, 3 October 2018

Rutin Harian Makyong Sekarang

17:35 6 Comments
Rutin Harian Makyong Sekarang | Assalamualaikum. Setiap hari rutin skincare kekna sekarang , remove sel mati dari kulit muka.

Kesan sel kulit mati yang tertanggal selepas gunakan YOUTH Perfecting Toner 


Memang terbaik YOUTH Perfecting Skin Toner ni. Selepas cuci muka pon , tengok tu kapas, masih ada lagi kotoran.

Sel kulit mati ni kalau tak buang lama2 kulit jadi nampak kusam dan lebih tua dari umur.

YOUTH Perfecting Toner


Plus, dalam Toner ni ada Muscadine grape tau , sama bahan dalam vivix di mana effect antipenuaan dalam anggur muscadine yang sangat hebat . (Allah Maha Hebat)

Anggur muscadine ni bantu MELINDUNGI dan MEMPERBAIKI DNA sel kulit kita dan mengHALANG kerosakkan kolagen & elastin.

Penggunaan YOUTH toner yang konsisten buatkan kulit kita lebih toink toink anjal gitu

Fungsi YOUTH Pefecting Toner


Jemput singgah dan FOLLOW Blog baru kekna : Kedai Vitamin Bangi Kajang Putrajaya




DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.