Wednesday, 30 September 2015

GoodBye Kulit Kusam




Cik Imm :

Dah agak lama terputus stok ESP. Anak dah jarang2 menyusu, so mami pun liatlah jugak nak menelan supplements hiii..


Kesannya kulit muka sangat bermasalah, dengan jerawatnya, parut2 jerawat, kulit kasar, menggelupas dan sangatlah kusam.


Kemuncaknya bila tengok gambar raya haritu, mak aihh kusamnye mukaaa(T___T).
Lepas raya terus sambar ESP dan gigih bermasker alfalfa+garlic.


Hasilnya lepas sebulan je, jerawat dah slowly berkurangan dan cepat kecut, kulit pun makin halus dan paling best dah kurang kusam. Alhamdulillah(^____^)



******


Alhamdulillah...asbab suplimen pilihan beliau ( Set Berpantang Shaklee ), kesihatan beliau cepat kembali pulih dan rahim beliau 'ready' untuk menerima orang baru lagi. Syukur.






******



Syoknya, anda nak cuba Energizing Soy Protein tak?


Sementara PROMO masih berjalan ni, jangan malu segan hubungi ENA tau


till then,

have a nice day !



013 357 3153
013 357 3153
013 357 3153



0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!