Monday, 31 August 2015

Ramai nya Peminat Dia Ni


Assalamualaikum



RUPANYA RAMAIII PEMINATNYA YE;
=================

pagi ni je beberapa customer bertanya vitamin yang boleh turunkan paras KORLESTEROL JAHAT..

.

ena sugget omega guard untuk turunkan koleterol yang DAH LAMA 'diternak secara jayanya' dalam badan kita.

.

untuk lelemak baru di makan pula, ena suggest PHYTOCOL....haaa..yg ni lagi BISA ni...langsung TAK BENARKAN kolesterol jahat 'melepasi sempadan' dari usu kecil kita, masuk ke dlm salur darah kita.

.

Banyak lagi khasiat lain tau omega ni...ena sendiri ambil sewaktu 3rd trimester kehamilan..untuk baby brain development dan kawal tekanan darah dan juga kawal gula dalam darah (sebab ena makan banyakkkk sgt waktu preggy ni..hihi)

.

berminat nak dapatkan omega guard?


013 357 3153

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!