Follow Us @sihatcantik_byena

@aeinnamusa

Wednesday, 26 August 2015

Energizing Soy Protein untuk SuperGojes Mom!





Assalamualaikum semua!


harini ena nak share mengenai sarapan kegemaran ena.


maklumlah bekerja menjana income dari rumah tidak lah semudah goyang2 kaki di sofa antik sambil menonton drama melayu;)


secara jujur rasa macam bertahun dah ena tak tengok, kalau takde yang ON tv kat rumah ni, maka ena takkan saje2 ON dan 


setiap pagi, jarang benar ena missed minum Super drink ni--> ENERGIZING SOY PROTEIN.



biasanya, ena akan bancuh kosong (as it is), campur dengan tamar cocoa atau nestum untuk sarapan pagi.


Jika ena amek ESP waktu malam, ena suka mixed with jus buah seperti avocado, apple hijau, oren atau susu segar.




BERITA BAIK UNTUK MEREKA YANG BELOM AHLI SHAKLEE



FREE VITA LEA hanya untuk pendaftaran sehingga 30 October 2015 sahaja! Ayuh, lekas DAFTAR SEKARANG JUGA!


best sgt..

nak cuba juga?atau nk tanya apa2 soalan terbuku di hati,





Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)Direct Wassap : http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




P/s:

KLIK SINI
KLIK SINI
KLIK SINI
untuk 111 Tips Kaya Rezeki Melimpah Ruah dan Tips Bebas Hutang!



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.