Thursday, 25 February 2016

60% Promosi Terhebat Buat 'Ulat Buku' di Bookcafe.com.my

KLIK gambar untuk ke laman web bookcafe.com.my


Assalamualaikum

Seronoknya masa mula-mula ena dapat tahu ada promosi di bookcafe.com.


CARA NAK BELI : SECARA ONLINE DI WEBSITE BOOKCAFE 
PROMOSI TAMAT PADA : 29 FEB 2016


Ena belom pernah membeli dari website ni tapi ena memang suka beli buku terutama buku buku bisnes , motivasi dan buku agama.


Bagai  orang mengantuk disorong bantal lah ni.hehe


Tadi dah jalan-jalan di laman web bookcafe. Memnag betul ada diskaun sehingga 60%!!! Bayangkan ada buku hebat yang berharga hanya rm7! contohnya bulu The Law of Universal Attraction tulisan Tn Zuhairi Nopiah dan Amin Idris (Selebriti tv al hijrah)


Ok, dah sangat teruja ni. Harus lah nak order jugak ni. dah siap2 pilih buku and 'ad-to-cart' , tinggal nak proceed payment je. 


Oh ye, kalau ada yag nak kirim ke, terutama yang duk sekitar bandar baru bangi atau Paka/ Kuala Terengganu (sebab weekend ni ena balik kampung) boleh lah wassap ena ye +6013357 3153. Weekend ni je tau..lepas weekend ena boleh tolong gak tapi tolong beli online je untuk uols k. hehe


Pepatah ada mengatakan ,
ALL LEADERS ARE READERS
BUT NOT ALL READERS ARE LEADERS


ok, jom baca buku, niat impian dan target ena untuk 2016, sebulan baca 2 buah buku..chaiyokkkk!!


;)



Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca 60% Promosi Terhebat Buat 'Ulat Buku' di Bookcafe.com.my.

Wednesday, 24 February 2016

KISAH INSPIRASI: PEKERJA KILANG BERJAYA KELUAR DARIPADA MASALAH KEWANGAN SEHINGGA GAJINYA MENCECAH RM33,000!!!

KISAH BAGAIMANA SEORANG PEKERJA KILANG BERJAYA KELUAR DARIPADA MASALAH KEWANGAN SEHINGGA GAJINYA MENCECAH RM33,000!!!






Assalamualaikum


Ena terbaca kisah ni dari Blog Motivator terkenal iaitu Tn Zuhairi Nopiah. Secara peribadi ena pernah berjunmpa dengan Tn Zuhairi ketika kami sama2 menyertai satu program di bawah team shaklee kami iaitu anjuran Master Iffah Anuar



Ok, jom ikuti kisah pekerja kilang yang kini menikmati gaji 5 angka sebulan!



Saya Haniff. Seperti orang lain, saya juga mempunyai impian. Antara impian saya ialah untuk memperolehi pendapatan 5 angka sebulan.



Saya tak tahu bagaimana caranya, namun saya pasti caranya ada di luar sana. Bermula dari situ, saya mengambil keputusan untuk belajar dan mengikuti seminar serta mencari mentor yang boleh membimbing saya.



Pencarian ini membolehkan saya mengenali Tuan Zuhairi Nopiah, Pengasas Law of Universal Attraction (LUA). Dalam satu seminar yang dikendalikan oleh beliau, saya diperkenalkan dengan Teknik-Teknik yang betul untuk mencapai impian.



Antaranya ialah Teknik PIES Dream Board. Saya diajar bagaimana untuk mencapai impian dengan cara yang mudah tetapi berkesan, iaitu dengan membetulkan “belief system” dalam diri kita. Saya melakukan Teknik ini dengan konsisten dengan bimbingan daripada mentor saya, Tuan Zuhairi Nopiah .



Subhanallah! Hasilnya begitu menakjubkan!! Daripada sehari ke sehari, impian saya datang menghampiri saya. Peluang demi peluang dibentangkan di hadapan saya oleh Allah swt. Sehinggalah saya ditawarkan oleh syarikat tempat saya bekerja dengan kenaikan gaji 100% hanya semata-mata untuk mengelakkan saya berhenti bekerja.




Walaupun gaji baru yang ditawarkan agak lumayan iaitu RM11,000 sebulan, saya yakin Allah bakal memberikan rezeki yang lebih luas daripada itu. Lalu saya tolak tawaran itu secara baik kerana LUA mengajar saya untuk “PERCAYA SEBELUM BERJAYA!”.



Sebulan selepas itu, memang saya mendapat tawaran kerja yang lebih lumayan, iaitu RM15,000+ sebulan. Dan bulan-bulan selepas itu merupakan detik-detik paling indah dalam hidup saya kerana rezeki datang mencurah-curah! Pendapatan bulanan saya ialah RM25,000 – RM33,000 sebulan, bergantung kepada projek dan overtime yang disediakan.



Pesan saya, sekiranya kita mempunyai impian, rendahkanlah hati kita untuk belajar dan terus belajar..



Saya sangat mencadangkan rakan-rakan untuk belajar daripada Tuan Zuhairi Nopiah, kerana beliau terbukti berjaya membantu ramai insan di luar sana untuk mencapai kejayaan dan kebahagiaan dunia dan akhirat, dengan izin Allah swt.



FAST ACTION, FAST RESULT! Saya doakan agar perkongsian ini memberi manfaat. Assalamualaikum.


*******


Alhamdulillah, memang teruja kan baca kisah beliau ni. dan Alhamdulillah teknik PIES DREAM BOARD ini ena ajarkan pada rakan niaga dan ejen shaklee yang mendaftar di bawah empayar ena iaitu Our Precious Empire.


untung nya rakan niaga kami;)


PERCAYA SEBELUM BERJAYA!
Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca KISAH INSPIRASI: PEKERJA KILANG BERJAYA KELUAR DARIPADA MASALAH KEWANGAN SEHINGGA GAJINYA MENCECAH RM33,000!!!.

Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA


jom support blogger

klik banner un tuk join ye

Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA.

"Segmen : Review Blog dan Free Gift By Yanie"


Jom suppor GA ni,

KLIK je banner ye

Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca "Segmen : Review Blog dan Free Gift By Yanie" .

Monday, 22 February 2016

MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK

♥ Assalamualaikum ♥

"MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK "

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurnianya, akhirnya Mega giveaway ini berjaya dilancarkan. Terima kasih kepada 21 sponsor yang sering memberi kerjasama yang baik. Dengan lafaz "Bismilah" cik akak membuka tirai "MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK ".

klik banner - join 
Syarat-syaratnya :-
  • Follow blog, Follow Instagram, Follow Google+ & Like Page Facebook - Rujuk Entri SINI (syarat Follow Instagram, Follow Google+ & Like Page FB hanya kepada peserta yang memiliki mana-mana akaun yang dinyatakan seperti di atas).  
  • Letak link blog ini dalam senarai bloglist anda -  [ Cik Akak ] [ Eyja ] & [ Pn. Wawa ] - **syarat ini wajib kepada semua peserta sepanjang tempoh Mega Giveaway ini berlangsung.
  • Buat entri bertajuk "MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK "
  • Copy coding yang disediakan & paste kan dalam ruangan HTML
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini 
  • Giveaway berlangsung 01.02.2016 - 26.02.2016
  • Giveaway tamat 26.02.2016 jam 11.59 malam
  • Pemenang dinilai melalui RANDOM.ORG & PENGUMUMAN PEMENANG PADA 29.02.2016.

Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK.

Entry Paling Femes dan Hangat di aeinnamusa.com



Assalamualaikum


Dah lama nak up entry ni, mengenai topik entry yang paling hangat di blog aeinnamusa.com. Nampaknya, ramai pembaca blog ena ni adalah mommies gojes ye;)


Ini dia link ke entry femes tu ------> PICIT SINI


entry ni ena buat, 3 hari baru siap. haha..bukan main lama lagi kan.ye la nk study lagi, summarize lagi, bersilat dengan anak2 lagi, ingat senang ke,hoho


tapi berbaloi la jugak, link ke entry ni berada di page pertama carian google dengan kata kunci carian 'senarai keperluan bayi' . Ce try ce try search;)


Alhamdulillah, niat ena blogging hanyalah untuk menyebar manfaat . Syukur  dapat jana pendapatan pula hasil dari perkongsian. alhmdulillah.


Sekarang ena aktif di INSTAGRAM juga tau, jemput follow ena deh. boleh lihat IG ena di side bar blog ena ni




Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca Entry Paling Femes dan Hangat di aeinnamusa.com.

Segmen 12 Jam Bloglist #19 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 Februari 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #19 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 29 Februari 2016.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca Segmen 12 Jam Bloglist #19 Mialiana.com.

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Tak lama nak masuk bulan March, makanya senarai bloglist untuk January & February akan bertukar bila masuk bulan March. So nak cari bloglist baru untuk March dan April. Jemput sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016.
Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

TAMAT : 28 FEBRUARY 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^
Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016.

Friday, 12 February 2016

Siapa Blogger Sini Ada FB? πŸ™‹

KLIK GAMBAR UNTUK SEDEKAH LIKEπŸ˜†πŸ˜†


Assalamualaikum semua Sahabat Blogger.


Ena  ada join satu give away di FB ,pemenang dipilih dari JUMLAH LIKE.



Haa.apa lagi,


Siapa ada Facebook?


Jemput lah Sedekah ena 1 LIKE untuk post di wall fb ena ..hehe


Boleh boleh?


Link post  ---> KLIK DI SINI


Tenkiu daun keladi tau

Ena doakan siapa yang LIKE post ena ni dilimpahi rezeki yang baik dengan banyak ,laju, deras, barokah serta berpanjangan.


Aameen


Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca Siapa Blogger Sini Ada FB? πŸ™‹.

Monday, 8 February 2016

Senarai Peserta Segmen 'Ena Nak URL Blog' Part 2

Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca Senarai Peserta Segmen 'Ena Nak URL Blog' Part 2.

Saturday, 6 February 2016

Rahsia Bersihkan Kolam Jiwa





{BACA DENGAN GEMBIRA ^_^ **


Assalamualaikum


Apa khabar?


Ena nak suggest satu ebook yang sangat sangat bermakna dan menyentuh hati serta BAKAL MERUBAH KEHIDUPAN kita kepada LEBIH BAIK dengan izin Allah. 


E-buku ini tulis oleh Puan Nora Yusof


>>>>RAHSIA PEMBERSIHAN KOLAM JIWA YANG PALING BERKESAN MENARIK REZEKI<<<< 




 EDISI 5 TERBAIK (BEST SELLER)

 ---------------- 


 “Formula terbukti berjaya untuk menarik rezeki yang melimpah ruah, kebahagiaan hati, kekayaan harta dan jiwa, serta keberkatan hidup di DUNIA dan di AKHIRAT”



 SANGAT SESUAI UNTUK MEREKA YANG MEMPUNYAI PENYAKIT DI BAWAH:


 1) DENGKI
 2) SAKIT HATI DENGAN ORANG 
3) CEMBURU 
4) MURUNG 
5) SEDIH 
6) MASALAH KOMUNIKASI 
7) LALAI 
8) LUPA 
9) TAK CUKUP DUIT 
10) MERASA DIRI HEBAT 
11) RIAK 
12) BERCELARU 
13) TIDAK TENANG TIDUR 
14) SUKA FIKIR MASALAH 
15) TIDAK TAHU MEMBETULKAN NIAT 
16) SUKA FIKIR BUKAN-BUKAN 
Dan banyak lagi.. 


 Jika dibaca penuh penghayatan.

   LIHAT APA KATA PEMBACA EBOOK 70 FORMULA REZEKI INI ===================================== 


 "Baru2 akak dilanda satu masalah dlm diri akak.... masa tu mmg lost.. sehingga akak rasa mcm gelap aje dunia ni pada kemuncak masalah tu.. sehingga satu mlm... akak baca balik ebook nora hingga tertidur.. bangun pagi.. akak rasa lain sgt.. mcm ada satu semangat baru.. masalah tu jd kecik pulak.. start dari mlm tu.. mmg akak akan selalu baca.. bila akak fikir balik... baru akak perasan.. ebook nora kandungan dia "happy2..".. membakar semangat.. sbb tulah.. kalau akak bc seblm tidur.. bila bangun pagi mood jd happy n bersemangat...." 

 -CIKPUAN NOR ZAHIDAH ARIFFIN 












 BERMINAT MILIKI EBOOK INI? 


BOLEH DAPATKAN SEKARANG. 

500% BERKESAN. 

SETIAP HARI PASTI TERSENYUM 24 JAM. ^_^


 Jaminan wang dikembalikan 500% tanpa ragu tau






PICIT DI SINI SEKARANG SEBELUM TAWARAN DITUTUP ------>>>





-Aeinna Musa-




Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca Rahsia Bersihkan Kolam Jiwa.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah