Wednesday, 28 May 2014

Kembali Bersemangat !


Assalamualaikum.

Bismillah , SAW.

Setelah kesian lama blog ini terbiar, baru ada kekuatan,  masa dan minat untuk update blog. Nampak macam dah bersawang dah blog ena

Kali ni ena bersiaran dari handphone je. Canggih kan sekarang, macam2 boleh buat dengan handphone.  Actualy, rasa semangat nak tulis blog selepas menuntut pasal blog di rumah salah seorang mentor ena iaitu Master Nadiah Suhaidi.

mudah rupanya nak bina blog ni. Yela kenala buat cantik2, supaya kita rajin nak update;)






With Master Nadiah Suhaidi dan anaknya Zahin



Sebelum balik, dapat hadiah buku LAW OF UNIVERSAL ATTRACTION..dah lama cari buku ni. Macam pucuk di  cita ulam mendatang la ni.hehe..tenkiu sifu!




Mahal signature ni. Malam terbayang dah, ena Master Coordinator by dec 2014!

Papa dan aeisya  ikut skali teman mama menuntut ilmu.

Tak sabar nak berblog dengan serius. Harini pon dah banyak ena buat rombakan di blog ni..ilmu baru, kene terus praktik.

ilmu yang bermanfaat adalah ilmu yang diamalkan dan disebarkan.


Your Shaklee Independent Distributor,

ID: 960982
Call/sms/whatsapp: 013-357 3153
email: aeinnamusa@gmail.com
COD area: BB Bangi dan sekitar

Read More »
Terima kasih kerana sudi membaca Kembali Bersemangat !.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.